<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">
jacobi-tegl-topbillede
Annonce

J160-PV in-roof solcellemodulløsning fra Jacobi Tegl

 • Materialer og Løsninger
 • Tag og Facade
 • Tegl
 • 2024-04-09
 • J160-PV in-roof modulløsningen er et teknisk kraftfuldt solcelleanlæg, der diskret kan integreres i tagfladen. På trods af solcelleanlægget bliver taget et moderne blikfang og en arkitektonisk enhed.

  jacobi-tegl-påsætning-af-solceller

  Mange fordele på et øjeblik

  + Effekt pr modul: cirka 85 watt; Ydelse pr m2.: ca 170 watt

  + Hurtig montering: Ét modul erstatter præcis seks tagsten

  + Upåfaldende fuld integration af modulerne i tagfladen

  + Modul danner en visuel enhed med trendstenen J160

  + Kan installeres på taghældninger helt ned til 15 grader

  + Lineær ydeevnegaranti fra 2. år op til 80 % efter 25 år

   

  Lang garanti

  Kombinationen af J160-PV in-roof moduler og Jacobi Tegls lerprodukter skaber et tag af høj kvalitet: Der er 30 års Jacobi garanti, hvoraf de første 10 år er en totalgaranti på alle keramiske komponenter og tilbehør. Materialerne anvendt i PV-modulet er kendetegnet ved UV- og vejrbestandighed.

  Præstationsforpligtelse: Selv efter 25 år genererer solcellemodulerne stadig mindst 80 % af udgangseffekten. Ydelsesgarantien løber lineært fra andet år op til 80 % efter 25 år.

  Tekniske data – høj kvalitet

  Et J160 PV-modul erstatter seks tagsten. Resultatet er en effekt på cirka 85 watt per modul, eller cirka 170 watt effekt per kvadratmeter. For 1.000 watt, altså 1 kW, skal man bruge omkring 12 moduler.

  Systemet er serieforbundet. Dette garanterer hurtig kabling, som det kendes fra tagmoduler. En bypass-diode er installeret i tilslutningsboksen på hvert modul. Hvis et modul er defekt, f.eks. på grund af et stenslag, skifter bypass-dioden dette modul ud af strengen, og systemet fortsætter med at køre. Det samme sker med delvis skygge.

  jacobi-tegl-montering

   

  Nemt at montere

  Ud over den enkle installation er der heller ikke behov for den komplekse installation af skinnesystemer, og PV-modulerne erstatter teglbelægningen. Tagdækkeren kan derfor koncentrere sig om sin kernekompetence – han monterer modulet svarende i størrelse til 6 tagsten. Hvert modul fastgøres med seks skruer i lægterne, modulet har også en tandliste til fastgørelse af sidefalsbindere og samme specifikke sammenlåsning som den almindelige falstagsten.

  Anbefalede artikler