<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">
sidedør

Innovativt låsesystem holder ubudne gæster væk fra din varebil

 • Byggepladsen
 • Varevogne og Transport
 • Sikring og Adgangskontrol
 • TIL HÅNDVÆRKEREN
 • 2022-12-28
 • | Tekst af Sean Fitzgerald Coard
 • Det tager ofte et par minutter for en tyv at bryde ind i en varevogn. Tyverisikring til varebiler er derfor en rigtig god idé, der betaler sig i længden, mener man hos Herkules Sikring, som har udviklet et innovativt sikringsprodukt, hvor tyven simpelthen ikke kan komme ind i varevognens lastrum, uden at hele taget skal skæres af.  IMG_1284Stine Klokker Fink Iversen er til daglig direktør i familiefirmaet Herkules Sikring i Randers.

  Når der har været indbrud i varebilen, så skal du bruge lang tid på at få vognen ud at køre igen.

  Forsikringspapirer skal udfyldes, selvrisiko, genanskaffelser, forklare en kedelig situation til de ventende kunder.

  Listen er desværre lang og kostbar tid, der ryger fløjten. Tyverisikring til vognen er derfor en rigtig god idé, der betaler sig i længden.

  Familievirksomheden Herkules Sikring servicerer til dagligt virksomheder, som ønsker at undgå ubudne gæster i f.eks. deres flåde eller enkeltstående varevogn eller kassevogn.

  Herkules Sikring har et unikt produkt, som familien har udviklet fra bunden. Sikringsproduktet har omkring 3 år på bagen.

  Stine Klokker Fink Iversen er firmaets direktør. Hun ejer det sammen med sin bror Simon Pedersen, der er produktionsansvarlig.

  De har været i gang i små fire år. Det hele startede for nogle år siden, hvor søskendeparret overtog et cellesluserfirma, som er 25 år gammelt fra sine forældre.

  Derefter fandt de sammen på et sikringsprodukt, grundet indbrud i brorens vogn, hvor han fik stjålet udstyr for 100.000 kr.

  Det er både faren Jens Erik og brødrene Simon, Morten og Michael, der har udviklet sikringsproduktet. De andre arbejder kun adhoc i firmaet.

  ”Det er nemmere at skære taget af end at komme ind i vognen”
  - Stine Klokker Fink Iversen, Direktør   

  med pileTyverisikrings systemet er integreret med vognens eget låsesystem, og kan herved betjenes med den eksisterende nøgle med sender. Når vognen låses, trækker en aktuator en låsepal udformet i højstyrkestål på plads, og på blot få sekunder låses alle døre.


  Det innovative sikringsprodukt holder tyveknægte fra at lave indbrud i enhver håndværkers vogn.

  Derfor er dette den ultimative løsning, med markedets mest gennemtænkte låsesystem, der gør at enhver tyveknægt, vælger at opgive, inden han overhovedet er kommet i gang med indbruddet.

  Årsagen er klokkeklar, tyven kan simpelthen ikke komme ind i varevognens lastrum uden at hele taget skal skæres af. Her har en politibil kunnet nå at komme ti gange, så det er ”no go”, set med en tyveknægts øjne.

  Herkules Sikrings låsesystem påføres indvendigt i vognens lastrum og ingen kan pille ved det. Ingen kan bryde det op. Det unikke system kører på central låsen.

  Stiger du ud af din vogn og aktivere centrallåsen, så låser deres systemlås osse, som sidder indvendigt i lastrummet.

     Det eneste tyven kan se udefra, er en diodeknap. Der er også påsat tyveri sikringsklistermærker på ens vogn, når et samarbejde er indgået med Herkules Sikring.

  Tyven vælger allerede her at gå videre. Tyven har nemlig allerede her indset, at det er umuligt at komme ind til lastrummet. Låsen er lavet af 6 mm hardox stål.

  Det er en pal, der er skudt ind i et beslag vha. en akuator.

   

   


  Det unikke i deres system er som sådan ikke, at systemet sidder indvendigt, for det er der et par andre systemer, der også gør. Herkules Sikring gør en dyd ud af, at der ikke laves unødige huller i ens vogn og slet ikke huller i bærende dele som f.eks. dørstolperne.

  Hvad Bygge- & anlægsavisen er bekendt med, findes der andre låsesystemer på markedet, hvor låsepalerne føres gennem huller i dørstolperne, hvilket ikke er optimalt, da der i den sammenhæng bl.a. er risiko for rustdannelse.


  bagdør
  låsepal
   
     Der er mulighed for fuld automatik og nøglefri betjening, men man kan også tilvælge en mere manuel betjening, hvis det foretrækkes.

  Herkules Varevognssikring er integreret med bilens eget låsesystem, så låser du vognen, låser du også Herkules.

  Alle systemerne er med indbygget nødåbning, så håndværkeren der søger ly for regnen, kan stadig komme ud igen, heldigvis!

  sidedør2sidedør
  Hvis tyven stjæler nøglens låsesignal, er det intet problem. Herkules Sikring kan nemlig kun låses op med tænding på vognen, så her får tyven altså ingen succes.

  Skal du ind og ud af bilen mange gange, kan systemet sættes på pause, så du kun låser centrallåsen og ikke skal have tænding på igen og igen.

  Tyverisikringen nulstilles automatisk, når der igen sættes tænding på varevognen. Det betyder, at du aldrig kan glemme at sætte tyverisikringen til.

  Systemet låser for dig, næste gang du låser varevognen.

  Prisen for en standard lås på en sidedør og en bagdør ligger til 14.000 kr. inkl. fuld montering. Ønsker man kun at sikre bagdøren ligger det på 10.000 inkl. fuld montering.

   

   

  Anbefalede artikler