<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">
117028855_3229177350476898_1054322452261032443_n
Annonce

Ifølge June Richter Hansen er det I-plus’ opgave at klæde entreprenørerne på – gerne på et tidligt stadie, så byggeleder kan koncentrere sig om det, han har forstand på.

I-plus hjælper både med teori og praksis i indeklimaløsninger

 • Byggeriets udvikling
 • Materialer og Løsninger
 • IT og ny teknologi
 • Indeklima
 • Renovering
 • 2022-10-19
 • | Af Astrid Helene Seier Ellemo
 • I-plus er eksperter i indeklimaløsninger, og man kan hjælpe med både teoretiske beregninger og praktisk udførelse. Som et kombineret ingeniør- og entreprenørfirma kan I-plus udfylde ”hullerne i udbud” og komme med brugbare løsninger til en fornuftig pris.

  Man kan næppe være i tvivl om, at indeklima har en altafgørende betydning i dagens Danmark. Derfor er ventilationsløsninger en vigtig opgave i både nybyggeri og renoveringsprojekter. De korrekt beregnede ventilationsløsninger og den konkrete udførelse fylder arbejdsdagen hos rådgivningsfirmaet I-plus. Firmaet har specialiseret sig i at rådgive og udføre løsninger inden for projektering af indeklima- og ventilationsløsninger.

   

  117191420_237076437333066_4969825339296616965_n


  Som et kombineret ingeniør- og entreprenørfirma kan I-plus bidrage med at udfylde ”hullerne i udbud” og komme med den komplette løsning. Det kan I-plus gøre det at stå for både de teoretiske beregninger og den praktiske udførelse.

   

  - Vores styrke er, at vi er det eneste rådgivningsfirma, som kan stå for både den teoretiske og praktiske del, når det gælder sikre og holdbare ventilationsløsninger. Vi er kendt for at levere ventilationsløsninger, der virker og til en fornuftig pris, siger June Richter Hansen, som er grundlægger af og direktør i I-plus.

   

  Kunderne fordeler sig mellem B2B og B2C på cirka 90/10, da det primært er de store kontrakter, som I-plus tager sig af. Men ingen opgaver er for små, da man ikke siger nej til en privatkunde. Den personlige service er altid i centrum.

   

  - Kommer Fru Jensen og beder om hjælp til en ny emhætte eller ventilator på badeværelset, tager vi også opgaven. Vi er ikke bange for nogle opgaver uanset størrelsen, da vi altid finder altid måde at løse opgaven på, fortæller June Richter Hansen.

   

  Hun har bl.a. boligkomplekser, kontorer, svømmehaller og lastbilværksteder i sin kundeportefølje

   

   

  Komplekse opgaver

  Men det er primært hos de meget store entrepriser, hvor der er behov I-plus’ brede faglige kompetencer. June Richter Hansen er uddannet civilingeniør og har en Ph.d. i indeklima og ventilation. Siden hun etablerede firmaet for syv år siden – efter 15 år i entreprenørbranchen og fem år i rådgiverbranchen – er det gået rigtig stærkt.

  - På syv år er vi gået fra at være enmandsejet virksomhed – grundlagt af mig – er vi vokset støt til en fast stab på 10 medarbejdere. Når vi tæller de eksterne montører med, er vi oppe på 30-40 medarbejdere, forklarer June Richter Hansen.

   

  117237183_1417769248433444_6680608102916086590_n


  Gennem årene er det blevet til ventilationsløsninger i tre svømmehaller på henholdsvis Frederiksberg, i Tinglev og på Vestamager, og I-plus samarbejder løbende med store hovedentreprenører som f.eks. G.V.L. Entreprise og Hovedstadens Bygningsentreprise.

  Det er på meget komplekse projekter, hvor I-plus er stærke, eksempelvis svømmehaller, værksteder samt specialløsninger som Vordingborg Rådhus.

  - Selv om en entreprenør bruger et ingeniørfirma, kan de ofte spare dette led i ventilationsløsningernes beregninger ved at samarbejde med os. Vi kan ofte give deres rådgiver modspil og bidrage til en mere rentabel projektering.

  Når vi kan sidde på begge sider af bordet, kan vi være med til at afdække projektets faldgruber og bidrage konstruktivt til at finde de rigtige løsninger, siger June Richter Hansen og fortsætter:

   


  - Alle tror, at det er så nemt, men det er sværere, end det ser ud til, hvis skal laves rigtig. For man skal man vide, hvad man laver.

  Vores opgave er at klæde byggeentreprenørerne på – gerne på et tidligt stadie, så byggeleder kan koncentrere sig om det, han har forstand på, siger June Richter Hansen og slutter:

  - Teknikken skal fungere, men hos I-plus er udseendet også vigtigt; det skal se ordentlig ud, uanset om ventilationsløsningen er skjult i et teknikskab eller ej.

  Der skal anvendes funktionsdygtige, stable og driftssikre komponenter, så vi kan se vores kunder i øjnene på næste projekt også. Kundeservice og de gode ventilationsløsninger er altid det, vi sætter højest.

   

  Anbefalede artikler