<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">
article_image

Leverandør af energibesparende mikroventilationssystemer får flere muskler med ny ejer

 • Byggeriets udvikling
 • Indeklima
 • Virksomhedsnyt
 • 2022-01-11

 • Danske InVentilate, der forsyner byggebranchens professionelle aktører med decentrale mikroventilationsanlæg overtages per 5. januar 2022 af tyske Maico Group.
  Maico Group er siden 2019 etableret på det danske marked via datterselskabet Maico Nordic A/S. Erhvervelsen sker som led i at udvikle og styrke begge virksomheder og blive totalleverandør af ventilationsanlæg, ventilatorer og tilbehør til såvel bolig og byggeri som industri.

  InVentilate har siden 2009 udviklet de energibesparende mikroventilationssystemer, MicroVent og Performance+, som er diskret, rørløs ventilation til hhv. kontorer, boliger, daginstitutioner og skoler.

  Fælles for systemerne er, at de sikrer klimavenlig ventilation med lavt energiforbrug, der er langt billigere i anlæg og drift end centrale ventilationsløsninger.

  I de senere år har InVentilate især specialiseret sig i at lave kundetilpassede løsninger til såvel renoveringsprojekter som nybyggeri i samarbejde med sine kunder, der bl.a. tæller boligforeninger, modulbyggere, rådgivende ingeniører og arkitekter samt kommunale byggeherrer. 

  Maico Nordic er en specialiseret leverandør af ventilatorer og ventilationsprodukter.


  Produkterne som hovedsagelig produceres på Maico Groups europæiske produktionsenheder afsættes primært gennem markedets førende grossister, hvor Maico har været repræsenteret i over 15 år.

  Produktsortimentet omfatter mere end 1.600 produkter af høj teknisk kvalitet, designet specifikt til at skabe ren luft og godt indeklima.

  Produkterne omfatter bl.a. varmegenvindingsanlæg til bolig samt et komplet sortiment af ventilatorer omfattende centrifugal-, aksial-, tag-, ATEX- og røgventilatorer. 


  - Vi har sammen et ønske om at kunne dække alle behov for ventilation fra en enkelt ventilator til en total projektløsning og på sigt ønsker vi også at etablere os på de øvrige nordiske markeder udtaler Bo Hansen, der er direktør for Maico Nordic A/S

  Den hidtidige direktør og stifter af InVentilate, John Børsting, fortsætter som teknisk konsulent, mens Bo Hansen bliver ny direktør. Alle personale-, kunde- og leverandørforhold samt indgåede aftaler i øvrigt fortsætter uændret. 


  InVentilate og Maico Nordic ser frem til et fortsat godt samarbejde med såvel kunder, medarbejdere, leverandører og samarbejdspartnere. 

   

  Anbefalede artikler