<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">
Billede 1 - I-Wood Byggematerialer 786x524
Annonce

I-Wood Denmark lancerer akustikpaneler i to nye farver

 • Materialer og Løsninger
 • Indeklima
 • Træ
 • Gulve, Vægge og Lofter
 • 2024-05-03
 • Til designet af harmoniske rum lancerer I-Wood Denmark nu to nye farver af akustikpaneler - beige og brun. Panelerne er i samme høje standarder for akustik og støjreducering samt nemme montering, som I-Wood Denmark er kendt for.

  DSC_2085-HDR


  I-Wood Denmark er kendt for sine akustikpaneler, der skaber harmoniske og indbydende rum, designet både til øjet og øret. I udviklingen af nye produkter går innovation og design hånd i hånd. Derfor er man begejstrede for nu at introducere to nye, jordnære filtfarver: beige og brun. De nytilkomne farver er en naturlig udvidelse til paletten af akustikpaneler.

  Rummet må ikke flimrer for øjnene

  Hos I-Wood Denmark® handler det om at skabe intelligente produkter og løsninger med fokus på kvalitet og tryghed. Akustikpanelerne og deres effekt skal være designet til hele sanseapparatet.

  Ved at mindske kontrasten mellem finér og filt, skabes ikke kun et akustisk behageligt miljø, men også et visuelt roligt rum, som man vil elske at leve i.

  - Markedet har længe været domineret af grå og sort filt i akustikpaneler, men med beige og brun ønsker vi at udfordre normen og tilbyde en ny dimension af designmuligheder. Beslutningen er drevet af, at visuel harmoni er lige så vigtig som akustisk komfort. For nogen kan kontrasten skabe en uønsket flimren for øjet, en udfordring vi adresserer ved at tilbyde en mere nuanceret farveskala, fortæller Casper Krogh Olesen, CEO I-Wood Denmark.

  - Nye filtfarver: Beige og brun.
  - Filtmærkning: Sundhedsmærket OEKO-TEX® Standard 100.
  - Brand: B-s1,d0 godkendt.
  - I-Wood Denmark akustikpaneler forhandles internationalt på +15 markeder.
  - Effekt ift. akustik, rumklang og støjreducering er testet i samarbejde med DTU / Force Technology.

  Rammer den populære tone-i-tone trend

  Akustikpaneler er kendte for kontrast og markerede linjer mellem træ og mørk filt. Men i de seneste år har den nordiske indretning fokuseret mere og mere på tone-i-tone. Det er blandt andet set i hjem, hvor køkkenskabslåger og vægge i samme farve skaber en følelse af sammenhæng og ro.

  - Som arkitekt ser jeg et stort potentiale i akustikpanelerne med den nye lyse filt. De lyse toner sammen med træet bidrager til et roligt, varmt og imødekommende miljø. At skabe levende arkitektur og helstøbte projekter starter ved detaljen og materialet. Så det er bestemt ikke sidste gang, at vi samarbejder med I-Wood Denmark, fortæller Julie Ankjær, Kreativ chef, partner & arkitekt skala architecture.

  De nye filtfarver i beige og brun er inspireret af den nordiske trend og ønsket om at skabe en endnu tættere forbindelse mellem akustikpanelerne og de rum, de indgår i.

  - Ved at introducere de varme og indbydende farver, inviterer vi naturen ind og tilbyder en palet, der perfekt komplementerer den gyldne eg, som vores kunder er så glade for. Det større udvalg af farver giver også frihed til at eksperimentere og skabe personlige udtryk i ethvert rum, slutter Casper Krogh Olesen, CEO i I-Wood Denmark.

  Anbefalede artikler