<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">
93b982c96dc62813_800x800ar

Jan Doongaji, CEO i Hilti-koncernen

Hilti forpligter sig til Science Based Targets Initiative (SBTi)

 • Byggeriets udvikling
 • Virksomhedsnyt
 • Byggepladsen
 • Værktøj
 • 2023-01-12

  Hilti øger sit bidrag til at reducere CO2-emissionerne i hele værdikæden. For at nå i mål med forpligtelsen til SBTi, investerer værktøjsleverandøren stort i ændringer i sine forretningsprocesser.

  Dette tiltag vil takle emissionerne uden for Hiltis egne aktiviteter for at fremskynde overgangen til Net-zero og støtte kunderne på denne vej. For at føre SBTi ud i livet vil Hilti investere et trecifret millionbeløb (CHF) for at introducere systematiske ændringer i sine egne forretningsprocesser og for yderligere at tilskynde sine partnere til dette.

   

  Bygge- og anlægsbranchen er den mest ressourceintensive industri og står for ca. 40 % af verdens CO2-fodaftryk. SBTi gør det muligt for virksomheder at opstille ambitiøse mål for at reducere CO2-emissionerne. Det forpligter virksomheder verden over til at reducere deres CO2-fodaftryk betydeligt inden 2030 og at opnå Net-zero inden 2050. SBTi er et partnerskab mellem The Carbon Disclosure Project, FN's Global Compact, World Resources Institute og World Wide Fund for Nature.

   

   

  Hilti vil opnå CO2-neutralitet i sine egne aktiviteter i 2023

  - Ud over vores ambition om at blive CO2-neutrale i 2023 tager vi også fat på emissioner uden for vores egne aktiviteter på vores vej mod Net-zero. Med vores forpligtelse til SBTi vil vi reducere emissionerne i hele værdikæden. Dette understøtter vores kunders eget arbejde med bæredygtighed og gør det muligt for os at bidrage til den meget nødvendige transformation af vores industri, siger Janhangir Doongaji, CEO i Hilti-koncernen i en pressemeddelelse.

   

  Med denne forpligtelse til SBTi vil Hilti - via en strategisk handlingsplan - udvikle og indsende mål til validering inden for 24 måneder.

   

  Hilti leverer førende teknologi til den globale byggeindustri. Fokus er på at tilføre ekstra værdi til professionelle byggeprojekter ved at levere innovative produkter, systemer og services.


   
  Anbefalede artikler