<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">
Ventilator_GRTU_01 kopier
Annonce

GRTU 3800+ er et bæredygtigt bidrag til renere arbejdsmiljø

 • Materialer og Løsninger
 • Indeklima
 • 2024-02-28
 • Med specielt fokus på procesventilation i europæiske industrivirksomheder har Geovent skabt et produkt, der ikke kun forbedrer luftkvaliteten, men også sætter fokus på effektivitet og miljøbevidsthed – den populære GRTU 3800+.

  grtu-vinter12-1 kopier


  Midt i bygge- og anlægssektorens dynamiske landskab står Geovent som en fast støtte inden for ventilationsteknologi. Geovents GRTU 3800+ er et produkt, som fjerner forurenet luft fra industri og værksteder, og gør det trygt for medarbejdere at møde ind på deres arbejdsplads. Lad os kigge nærmere på Geovents GRTU 3800+ tagaggregat.

   

  GRTU 3800+ i bygge- og anlægsbranchen

  Bygge- og anlægsbranchen kræver pålidelige løsninger, der kan sikre, at bygninger lever op til bl.a. Arbejdstilsynets regler omkring arbejdsmiljø, samtidig med at installation og drift er effektiv og bæredygtig.

  Med sin evne til at sikre en konstant udskiftning af luften, er GRTU 3800+ ideelt til industrihaller, lagerhaller og værksteder, hvor optimal luftcirkulation er afgørende. Dette skaber ikke kun et sundt arbejdsmiljø, men også en betydelig reduktion af omkostninger til installation og drift.   

   

  Teknologi, brugervenlighed og lang levetid:

  GRTU 3800+ er ikke blot et ventilationsaggregat; det er en bæredygtig løsning til nutidens udfordringer. Med en rotorvarmeveksler, der genvinder op til 84 % af varmen i den udsugede luft, formår GRTU 3800+ at levere en høj grad af effektivitet med minimalt energiforbrug. Tagaggregatet kombinerer solide teknologiske løsninger med brugervenlige funktioner, eksempelvis er spjæld og spjældmotorer monteret fra fabrikken.

  Udstyret med effektive EC-ventilatorer med B-hjul, kan ventilatoren nemt tilpasses efter det konkrete behov. Den 100% trinløse regulering sikrer hurtig og nem justering af luftmængden, mens den galvaniserede konstruktion og 50 mm isolering garanterer lang levetid og lavt støjniveau.

  Dette produkt tilbyder ikke kun en høj ydeevne, men også en brugervenlig oplevelse, der imødekommer de skiftende behov i en moderne virksomhed indenfor industri, lager og værksted. Den medfølgende OR styring kan indstilles til stort set alle driftsformer, og ønskes en kobling med f.eks. CTS-systemer er dette allerede forberedt.

   

  Fleksibel, nem og konkurrencedygtig installation

  GRTU 3800+ er en fleksibel løsning, som sikrer en nem og konkurrencedygtig installation. Tagmonteringen eliminerer behovet for rørføring, hvorved GRTU 3800+ er en økonomisk attraktiv løsning af ventilationsbehovet på den moderne arbejdsplads.

  Da GRTU 3800+ kan monteres på både fladt og skråt tag, opnås en stor fleksibilitet. I begge tilfælde kræves blot en tagsokkel, hvorpå det er nemt at placere GRTU 3800+ pga. den praktiske montageramme.

  Hele konstruktionen er galvaniseret og forseglet i samlingerne, så det ikke kun er en god løsning i dag, men en bæredygtig løsning der holder langt ud i fremtiden. Ønskes GRTU 3800+ monteret indendørs, kan dette gøres nemt og effektivt.

  Tilbagemeldinger fra det professionelle ventilationsmarked i Danmark indikerer, at pga. det lave timeforbrug ved installation, samt at der ikke skal anvendes kanaler i forbindelse med løsningen, er installationsprisen ca. 50 % af mere traditionelle løsninger.

  grtupaataget kopier

   

  En teknisk løsning hvor der er tænkt på det hele

  Ikke kun installation men også drift og vedligehold er væsentligt ved valg af ventilationsløsning, og derfor er GRTU 3800+ modulopbygget med skinnesystemer, der gør inspektion og udskiftning af filermedier nemmere, og giver aggregatet fleksibilitet mht. tilbehør og opbygning.

  Udsugning og indblæsning sker i bunden af aggregatet, og efter behovet i den enkelte bygning kan der vælges kanaltilslutning eller en diffusor-løsning. Rotorvarmeveksleren har et stort areal, så ydelsen er effektiv og sikrer en samlet set optimal løsning.

   

  Skaber værdi med bæredygtighed

  Ved at vælge en løsning med GRTU 3800+ investerer man ikke kun i god luftkvalitet, men også i en ansvarlig og bæredygtig tilgang til virksomhedsdrift. ”Ren luft - Ren fornuft” er det daglige slogan hos Geovent, som kontinuerligt arbejder for at fremtidens ventilation kommer på et endnu højere niveau og arbejder for nye standarder for hvad der er muligt, i en tid hvor bæredygtighed og effektivitet er nøgleord.

  Anbefalede artikler