<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">
Sort jakke fra Via Biler

Ford E-Transit skal køre i gult på DHLs elektriske rejse

 • Virksomhedsnyt
 • Byggepladsen
 • 2023-03-17

  Ford og Deutsche Post DHL Group (DHL) har indgået en europæisk aftale om levering af mere end 2.000 elektriske varebiler. Herhjemme blev det første hold af 100 % elektriske Ford E-Transit varebiler vist frem hos Via Biler i Aarhus.

  Inden længe ruller de varebilerne ud på de danske veje og bliver en del af logistik- og transportfirmaets i forvejen solide position indenfor brugen af elektriske varebiler.
  Forleden blev den gule parade af de første 14 elektriske Ford E-Transit til DHL vist frem hos Via Biler i Aarhus, hvor de lyste godt op i det kedelige gråvejr.

   

  - DHL er i gang med en omfattende transformation i overgangen til en elektrisk flåde. Vi er meget stolte af at være en del af DHL’s elektriske rejse med vores Ford E-Transit og forhåbentlig med endnu flere elektriske Ford-modeller i fremtiden, siger Niels Holst Christensen, Fleet Manager, Ford Danmark i en pressemeddelelse.

   

  For at imødekomme den store efterspørgsel fra DHL, er varebilerne for første gang færdigopbygget på fabrikken med den nødvendige indretning i bilerne. Det betyder at varebilerne herefter kan distribueres direkte ud til DHL i hele Europa i stedet for at skulle forbi en opbygger inden.

  DHL har et mål om, at 60 % af deres bilflåde skal være fuldelektrisk inden udgangen af 2023. Ford leverede de første biler til DHL rundt om i Europa i slutningen af 2022, og i år leverer Ford endnu flere elektriske varebiler, som en del af den europæiske aftale.

  Læs mere om aftalen med Ford og DHL, der blev indgået sidste år.

  Morten Foght Nielsen Service Partner Soecialist DHLNiels Holst, Ford, og Morten Foght Nielsen, DHL


  Fords første elektriske varebil
  Den elektriske Ford E-Transit er Fords første 100 % elektriske varebil, der blev lanceret i foråret sidste år. Allerede inden de første varebiler rullede af samlebåndet, lå der mere end 5.000 europæiske bestillinger i ordrebogen.

   

  - E-Transit er lig med et kvantespring for varebilskunderne. Den elektriske drivlinje, kompromisløse kapacitet og samspillet med Ford Pro vil strømline kundernes forretning og øge deres produktivitet, når de overgår til fuldelektriske flåder, udtalte Hans Schep, general manager, Ford Pro i Ford Europa, i forbindelse med lanceringen af E-Transit sidste år.

  Ford E-Transit hænger uløseligt sammen med det verdensomspændende Ford Pro-koncept, der giver varebilskunderne et endnu bedre overblik over deres flåde. Ford Pro hjælper varebilskunderne med alt fra service, software og finansiering, hvilket blandt andet er med til at øge hver enkelt varebils oppetid og reducere omkostningerne. I overgangen til en elektrisk flåde, holder Ford Pro desuden varebilskunderne i hånden med en række services, der gør overgangen mere overskuelig – for eksempel ved at tilbyde opladningssupport i form af Ford Pro Charging.

  Anbefalede artikler