<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">
Studio-Sang_Carlsbergbyen_View_03_Street view 01 - Retails day_1920
Annonce

Fokus på faglig praksis og virksomhedskultur i bæredygtighedsstrategi

 • Byggeriets udvikling
 • Materialer og Løsninger
 • Virksomhedsnyt
 • Målbar bæredygtighed
 • 2023-05-15

  ARPE & KJELDSHOLM A/S har altid haft fokus på tillid og troværdighed i deres rådgivning og entrepriser samt relation til kunderne. Bæredygtighed er blevet en afgørende del af udviklingen, både internt og i deres projekter.

  Samfundet bevæger sig i en mere bæredygtig retning med hensyn til blandt andet byggeriets klimapåvirkning. Som en del af denne udvikling har ARPE & KJELDSHOLM A/S udarbejdet en bæredygtighedsstrategi, som skal sætte kursen for dem i både de konkrete rammer hos dem selv og i praksis med deres arbejde på projekter i byggebranchen.

   

  – Strategiplanen skal udmøntes i konkrete og operationelle procedurebeskrivelser og handlingsplaner i det videre arbejde med vores bæredygtige omstilling. Den skal være et fikspunkt og pejlemærke for alle i virksomheden, da den bæredygtige omstilling kun fungerer, hvis vi alle er med ombord. Med både et internt og et eksternt fokus vil vi sikre, at bæredygtighed er et væsentligt udgangspunkt for vores strategiske valg. Blandt andet er vores udgangspunkt i dag, at uanset om en bygherre vælger at certificere sit byggeri eller ej, så svarer vores interne processer til at vores nybyggerier kan opnå minimum DGNB-sølv, forklarer Jacqueline Briand de Crèvecoeur, som er ansvarlig for bæredygtighed i ARPE & KJELDSHOLM A/S.

   

  DJI_0258-1600
  Studio-Sang_Carlsbergbyen_View_04_Tunnel view_1600
   
   

  Troværdigt selv at gå foran med bæredygtighed

  Hele processen er nødvendig, men naturligvis er det også et kommercielt valg, siger Jacqueline Briand de Crèvecoeur, for uden en omstilling til en bæredygtig tankegang nu, så er det for sent, mener hun:


  – Vi må selv vise vejen i vores organisation, og vi må arbejde målrettet med det i vores samarbejdsrelationer. Det har vi været i gang med et stykke tid med for eksempel Next House Copenhagen, Europas største luksushostel, som vil opnå en guld- og diamantcertificering, og Vismas nye domicil i Carlsberg Byen med en DGNB-guld certificering, ligesom vi er i gang  med Vilhelm Hus og Beckmanns Tårn på 29.400 m2 (ekskl. kælder) med boliger, erhverv, detailbutikker m.m. i Carlsberg Byen som skal DGNB-guld certificeres. Desuden arbejder vi også helt konkret med de frivillige bæredygtighedstiltag på vores byggepladser i Carlsberg Byen, hvor vi kortlægger den faktiske ressourceanvendelse og dermed give mulighed for at reducere dette på vores byggepladser, bl.a. ved at tracke transport af byggematerialer til byggepladsen og måle vores elforbrug i separate delforbrug .

   

   

  Værdiskabelse for virksomhed og samfund

  ARPE & KJELDSHOLM A/S har en mission at koble sociale, økonomiske og miljømæssige udfordringer samt tekniske, proces- og områdemæssige aspekter til deres kerneforretning – og herved skabe et bedre grundlag for at prioritere indsatsen og maksimere værdiskabelsen – til gavn for virksomheden og samfundet, understreger Jacqueline Briand de Crèvecoeur og tilføjer:

   

  – Vi skal fortsætte med at indgå i samarbejder med tidlig inddragelse. Herved kan vi sikre, at vi får bragt bæredygtige målsætninger, ambitioner og værdier til beslutningsbordet fra start.

  Anbefalede artikler