<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">
AdobeStock_208119732_1920
Annonce

En solid platform for ejendommens datanetværk

 • Byggeriets udvikling
 • IT og ny teknologi
 • Renovering
 • 2023-07-04
 • Ejendomme har i dag ofte et væld af digitale netværk med data fra adgangskontrol, CTS-anlæg, vaskeri m.m. DKTV tilbyder en platform, der samler alle netværk og giver overblik og økonomiske fordele.

  Med den bæredygtige udvikling i byggeriet er der naturligt nok kommet ekstra fokus på netværk og systemer, der kan sende data, som kan bidrage til  mere energieffektive ejendomme. Mange steder medfører det et stort antal netværk, som kan være svært at overskue og er en risiko for netværkssikkerheden. DKTV (tidligere Dansk Kabel TV) så på et tidspunkt, at der manglede overblik over alle disse netværk, og i dag er deres HyperConnect-løsning et populært valg i mange nybyggerier og ved renoveringer.

   

  – Det er faktisk en ældre løsning, vi benytter til at adskille netværkene og sikre overvågningen samlet i ét service-gateway. Det er dels en økonomisk fordel med minimering af switches og strømforsyninger og dels en stor fordel for den driftsansvarlige, som ikke skal vente med at reagere på nedbrud i en vaskemaskine, til beboerne henvender sig. Med vores løsning kan viceværten selv sikre sig de relevante alarmer, de steder, hvor det er nødvendigt, forklarer Søren Balslev, produktchef hos DKTV.

   

  DKTV_HyperConnect_1600   

  Sikker og skalérbar løsning

  I nybyggerier er det naturligt at tænke HyperConnect ind fra begyndelsen, så det er med i projekteringsfasen og kan understøtte alle netværkene. Det sikrer en høj sikkerhed for angreb på netværkene udefra og indtrængen indefra, understreger Søren Balslev og tilføjer, at med det gode overblik og driftsbesparelsen tilføjes desuden sikkerheden, ligesom løsningen går ind og rydder op i alle de gamle netværk, der ligger, hvis der er tale om renovering hos for eksempel et boligselskab:

   

  – Ikke alle netværksejere er lige gode til at sikre opdatering m.m. Vi mærker en stigende interesse for løsningen, og vi har i dag et samarbejde med TDC, hvor de står for fiberløsninger til boligerne. Det seneste trekvarte år har vi været med på 45 større nybyggerier og regner med at nå 60 på et år. Et eksempel på et nyt byggeri, hvor HyperConnect er blevet installeret, er det bæredygtige Nicolinehus på Aarhus Ø, hvor Wi-Fi, infoskærme og CTS-anlæg m.m. er koblet på. Løsningen er fuldt skalérbar, så der altid kan tilføjes flere digitale funktioner, ligesom det er testet, hvor mange point det giver i DGNB-certificeringen.

   

  DKTV_Nicolinehus_HyperConnect_1600Nicolinehus   

  DGNB-point og klar til digital udvikling

  Søren Balslev påpeger, at DGNB er en vigtig del af fremtidens byggeri, og selvom det ikke er DKTV’s HyperConnect, der i sig selv giver så mange point, så er det sammenkoblingen af de øvrige anlæg, der giver point.

   

  – Vores platform er en fordel i nybyggerier for investorer og bygherrer, der får en fremtidssikret løsning, og ved renoveringer tjener platformen sig også hurtigt ind igen. Vores platform er solid og klar til nye krav og digitale løsninger til ’intelligente byer’ m.m., som blot kan bygges ovenpå, så vi er helt klar til fremtiden, siger han.

   

  Om DKTV

  HyperConnect udvikles, tilbydes og serviceres af DKTV, som er ejet af TDC NET.

   

  • DKTV er en landsdækkende virksomhed med lokale, erfarne teknikere, der kender deres nærområder. Repræsenteret over hele landet med kontorer i både Aalborg, Aarhus, Esbjerg, Vejle, Odense, Vordingborg og København.
  • Serviceaftalen indebærer, at DKTV overvåger HyperConnect-systemet og lover servicering inden for fire timer ved fejlmelding.
  • Sammen med ejeren TDC NET vil DKTV være 100 % CO2-neutrale i 2028.
  Anbefalede artikler