<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">
eh-0606-1

E&H-messen er en arbejdende messe, hvor man kan opleve de mange maskiner i aktion. Foto: MCH/Tony Brøchner

E&H-messe melder klar med rekordmange udstillere

 • Byggeriets udvikling
 • Byggepladsen
 • Uddannelse og Rekruttering
 • Entreprenørmaskiner og Materiel
 • Kraner, lifte og arbejdsplatforme
 • 2024-06-07
 • | Af Redaktionen
 • E&H - Entreprenør & Håndværk-messen har udvidet med flere udstillere og større udstillingsplads. Transportministeren åbner messen, som byder på maskintests, prisuddeling, underholdning og fokus på unge og rekruttering.

  Med 140 udstillere og et rekordstort messeområde bliver årets E&H-messe større og mere spændende end nogensinde. Med masser af aktiviteter og arbejdende maskiner på alle stande, er der meget at udforske, når transportminister Thomas Danielsen åbner messen torsdag d. 13. juni klokken 9. Det hele sker fra den 13. til 15. juni 2024 ved MCH Outdoor Arena nær MCH Messecenter Herning.

  Messen har et stort demonstrationsområde med knusere, sorteringsanlæg og neddelere, hvor beton knuses og træ sorteres. Det er forventet at omkring 1.000 tons beton vil blive knust under messedagene. Komiker Anders Bircow vil guide de besøgende gennem de mange demonstrationer på en underholdende måde.

   

  Prisuddelinger, ungefokus og gamle og nye maskiner

  I år har E&H-messen lagt 7.000 m2 ekstra til området, så der er masser af plads for de mange udstillere og demonstrationer. Man kan også kigge forbi et testområde, hvor man kan prøvekøre de nyeste dumpere, dozere, rendegravere, traktorer og læssemaskiner.

  Udover udstillingerne og de mange demonstrationer og testkørsler, har E&H-messen et omfattende aktivitetsprogram med fokus på unge og rekruttering. Der vil være faglige indlæg, Maskinleverandørernes Bordlabyrint, uddeling af Nyhedsprisen og udstilling med gamle entreprenørmaskiner fra Dansk Veteran Traktor Klub.

  Er man nysgerrig på nye eldrevne maskiner, kan man også finde dem blandt de 140 udstillere. Der er nemlig flere af udstillerne, som sætter fokus på grøn omstilling.

  eh-0606-2
  eh-0606-3
   
   

   

  Gratis adgang for fagfolk

  E&H - Entreprenør & Håndværk sker på det store udendørs messeområde ved MCH Outdoor Arena nær MCH Messecenter Herning 13.-15. juni 2024. Messen bliver arrangeret i samarbejde med brancheforeningen Maskinleverandørerne, og for fagfolk er der gratis adgang.
  Anbefalede artikler