<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">
BOA
Annonce

Dyr elregning? Tjek om du betaler for meget

 • 2022-11-25

  Med fjersyn, køleskab, lamper og mange andre elektriske apparater i boligen, bruges der meget strøm i løbet af en dag. Det kan blive til store og dyre elregninger, når elpriserne stiger markant, og det er derfor relevant at kigge på, hvordan du kan spare på regningen.

   

  Det kan du selvfølgelig gøre ved at nedbringe dit forbrug af el, men det er ikke altid nemt i en dagligdag, hvor du er afhængig af lys, telefon, computer, opvaskemaskine og meget andet. Derfor er det også en god idé at kigge på, om du kan spare penge på elregningen ved at skifte til et andet elselskab.

   

  Priserne på el svinger nemlig fra elselskab til elselskab, og der kan derfor være en del penge at hente, hvis du skifter fra en dyr udbyder til en billig.

   

  eltjek24.dk/billig-el/ kan du få det store overblik over, hvad el koster hos forskellige elselskaber. Her kan du nemt og hurtigt finde rundt blandt de mange elselskaber, og du kan derfor på ingen tid afgøre, om du betaler for meget for el hos dit nuværende elselskab.

   

  På hjemmesiden bliver priserne opdateret løbende, hvorfor du altid kan holde øje med udviklingen. Derfor er det altid en god idé at kigge med engang imellem, da priserne hele tide ændrer sig, hvorfor du ikke nødvendigvis har den billigste aftale i fremtiden, selvom du har i dag.

  Hvor mange penge kan du spare ved at skifte elselskab?

  Som du kan se på hjemmesiden, svinger priserne på en kWh meget fra elselskab til elselskab. Med de nuværende priser kan du nemt komme til at spare 20 øre pr. kWh ved at skifte udbyder, og selvom det måske ikke lyder af så mange penge, så kan det alligevel blive til en pæn sum i løbet af et helt år.

   

  Hvis du skal betale strøm for en gennemsnitlig dansk familie med to voksne og to børn, kan du komme til at spare op mod 1000 kr. om året, hvis du skifter elselskab og sparer 20 øre pr. kWh. En gennemsnitsfamilie som førnævnte bruger omkring 4500 kWh på et år, og du kan derfor hurtigt regne ud, at der er mange penge at hente på selv små besparelse i elprisen.

   

  Derfor er det altid en god idé løbende at følge med i elpriserne online og sammenligne priser hos de forskellige firmaer, da priserne hele tiden ændrer sig i disse tider.

   

  Anbefalede artikler