<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">
Femern01
Annonce

Der skal brændstof til når man bygger

 • Anlæg
 • Byggeriets udvikling
 • Byggepladsservice og Udlejning
 • Femern
 • 2021-12-13
 • | Af Thomas Schiermacher

  Maskiner, lastbiler og varevogne sværmer om hinanden på byggepladserne ved Femern Bælt-forbindelsen. Hjulene skal dreje rundt hele døgnet og det sikrer YX Erhverv ved at levere brændstof og smøremidler.

  Det kræver brændstof og smøring at holde hjulene i gang. På Femern Bælt-byggeriet er et væld af biler, lastbiler og store entreprenørmaskiner i gang døgnet rundt og dem holder YX Erhverv kørende med diesel, benzin og smøremidler.

  - Vi er gået grundigt til værks, når det handler om at være til stede på Femern-byggeriet. Vi er med i et stort netværk af leverandører, Femern Business Park, hvor mange brancher sidder med om bordet.

  Her kan vi hjælpe hinanden og ved at lytte til de andre kan vi identificere de behov, de har for de ydelser, vi kan levere. Det forklarer Steffen Jack Mølgaard, der er salgschef i YX Erhverv.

  Steffen_squareSteffen Jack Mølgaard - salgschef YX Erhverv

  Fleksibilitet er et nøgleord

  For de mange entreprenører, chauffører og håndværkere, der arbejder på Femern Bælt-forbindelsen – og for alle andre – er det vigtigt, at have en sikker leverance af brændstof og smøreolie.

  - For os handler det om at sikre at kundernes forretning kører gnidningsløst. Derfor har vi anlagt et truckanlæg på Nygårdsvej 2, tæt på byggepladsen. Her kan man få tanket sit køretøj, stort som småt, tæt på, hvor arbejdet foregår, siger Steffen Jack Mølgaard.

   


  For virksomheder og vognmænd er det vigtigt med ordninger, der letter hverdagen. Dagligdagen skal virke og derfor tilbyder YX Erhverv løsninger, der gør det let og hurtigt at komme videre.  - De fleste kan komme ud for at gå tør for diesel. Vi kan hjælpe alle, der skal bruge brændstof på meget kort tid. Man henter ganske enkelt selv ladtanken ved vores dieselanlæg, fylder den, og så har man ca. 400 liter diesel klar til brug med det samme. Så har tankvognen mulighed for at nå frem med friske forsyninger. Og er man ikke kunde eller har et kort i forvejen, så kan man bare ringe til vores kundeservice eller til mig, så hjælper vi, Steffen Jack Mølgaard, YX Erhverv  - Vi har selvfølgelig kortløsninger, der sikrer hurtig og let tankning og vi har også en ordning, hvor man kan tanke med sms, hvis kortet ligger hjemme på kontoret eller man har brug for det af en anden grund, siger han.


  Der er også maskiner i størrelser, som man ikke lige kører på tanken med. De store gravemaskiner, gradere, dumpere og dozere skal tankes på pladsen og her sikrer YX Erhverv bulk-leverancer til entreprenørernes egne
  tankanlæg.

  - Vi leverer også store mængder diesel direkte til byggepladserne. Det sker hurtigt, hvis man ringer og bestiller eller vi kan levere efter faste aftaler. Så kommer vi og fylder tankene op.  Det finder vi ud af i dialog med kunderne. Har man behovet kan man også låne en tank af os. Vi tilpasser det til kundernes behov, siger han.  Hjulene skal være i
  gang

  På Femern Bælt-forbindelsen kører maskinerne døgnet rundt og for selv de bedste sker det, at dieselen slipper op. Så holder der er dumper eller gravemaskine et sted uden at køre. Men YX Erhverv har fundet en smart måde, hvor sådanne uforudsete problemer kan løses – døgnet rundt.  YX
  YX2
   
   

     YX Erhvervs løsning med ladtank og akut dieselafhentning fremhæver Steffen Jack Mølgaard som vigtigt.

  - De fleste kan komme ud for at gå tør for diesel. Vi kan hjælpe alle, der skal bruge brændstof på meget kort tid. Man henter ganske enkelt selv ladtanken ved vores dieselanlæg, fylder den, og så har man ca. 400 liter diesel klar til brug med det samme. Så har tankvognen så har mulighed for at nå frem med friske forsyninger. Og er man ikke kunde eller har et kort i forvejen, så kan man bare ringe til vores kundeservice eller til mig, så hjælper vi, siger Steffen Jack Mølgaard.

  Bæredygtighed i fokus

  Både entreprenører og vognmænd stiller stadig større krav til bæredygtighed. Her tilbyder YX Erhverv et alternativ til den traditionelle diesel.

  - Vi har et produkt, der hedder HVO 100. Det er et syntetisk dieselprodukt, der er helt uden fossiler, siger han.

  HVO en forkortelse for hydrogenereret vegetabilsk olie og det er et vedvarende biobrændstof, der kan bruges som et grønt alternativ til den almindelige diesel. Det bliver lavet af brugt olie og rester fra industrien og bruger man det i tanken, giver det store fordele.

  - Det er meget mere bæredygtigt og kan reducere CO2-udledning med op til 90 % - og udledningen af NOx med op til 30 %. Det er et produkt vi med tiden forventer os meget af. Det passer ind i bæredygtighedsdagsordenen, siger Steffen Jack Mølgaard fra YX Erhverv.


  YX billede

  Hos YX Erhverv kan man få mere at vide om levering af dieselolie, HVO 100 og de smarte kortløsninger.

   

  Produktet er baseret på 100% fornybart, biologisk råmateriale, såsom vegetabilske olier, animalsk fedt eller restprodukter fra skov- og fødevareindustrien. 

   

   

   

  Anbefalede artikler