<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">
article_image
Annonce

Brug din tid bedre: Vælg et lønsystem, der er til at (sam)arbejde med

  • 2021-11-11

Er du også træt af at indtaste data fra det ene system til det andet? Tager det for meget af din tid og dine ressourcer? Så er ProLøn lige noget for dig og din virksomhed.

 

Lettere integration af data

Som kunde hos ProLøn får du en lang række fordele. Én af dem er, at man i virksomheden er rigtig nemme at samarbejde med. Og vigtigst af alt – det er systemet også.

 

Det betyder for dig, at næsten uanset hvilket system din virksomhed anvender til tidsregistrering, vagtplaner, økonomistyring el lign., så har ProLøn sørget for en let og brugervenlig integration til deres lønsystem.

 

Med ProLøn flyder data let og sikkert mellem systemerne og spiller problemfrit sammen med deres samarbejdspartnere. Dem har man over 40 af.

 

Læs mere om ProLøns samarbejdspartnere her

 

Som ProLøn-kunde er du derfor sikret en nem og brugervenlig dataintegration mellem de forskellige systemer. Det sparer dig for penge og vigtig tid i hverdagen.

 

Vil du høre mere, så udfyld formularen her, og ProLøn ringer dig op.

 

Hvis du tilmelder dig inden 31.12.21, og bruger koden: BYG21, får du 2 måneders GRATIS lønkørsel ved skift fra andet lønsystem.

 

Tilmeld dig her