<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">
60 L beholder koekken_C
Annonce

Store LC beholdere

Bliv klog på de nye regler for affaldssortering

 • Byggepladsen
 • Byggeriets udvikling
 • Virksomhedsnyt
 • Byggepladsservice og Udlejning
 • Arbejdsmiljø
 • 2023-02-13
 • Nu skal man sortere – også når man er på arbejde. Dansk Transport Emballage leverer affaldscontainere i plast af høj standard og gerne genbrugsplast, der passer til virksomhedens behov.

  Korrekt miljøhåndtering er vigtig uanset branche. Ikke alene er der en lang række lovmæssige krav på området. Men en optimal affaldssortering er også essentiel i forhold til at sikre, at alt virksomhedens affald bliver bortskaffet med mindst mulige gener for omgivelserne og miljøet.

  De fleste kender allerede til affaldssortering fra produktionsaffald og affaldscontainerne derhjemme. Med de nye regler fra 1. januar 2023 er det et krav, at virksomheder sorterer husholdningslignende affald i 10 forskellige affaldstyper.

  Dansk Transport Emballage har et af markedets største udvalg af affaldsbeholdere til erhverv. De arbejder ud fra en målsætning om at være virksomheders leverandør af plastemballage fra anerkendte producenter. Med en stærk viden om produkterne, står de altid klar til at hjælpe med at udvælge lige præcis de løsninger, som passer perfekt til virksomhedens behov og kan optimere affaldshåndteringen.

  IMG_5175b


  Store og små affaldscontainere

  Dansk Transport Emballages affaldscontainere i plast er produceret i HDPE og er derfor ideelle til korrekt affaldshåndtering. Materialet er robust og slidstærkt og har samtidig den gode egenskab, at mug og snavs ikke sætter sig fast. Denne type affaldscontainer er UV-sikker, samt frost- og varmetæt og er nem at rengøre.

  Affaldscontainerne fås i mange farver og størrelser; fra 60 liter og op til 1100 liter, hvis der er behov for det. Ønsker man en særlig specifik farve eller tilbehør, kan de laves som specialproduktion.

  I mange brancher har man også behov for mindre affaldsbeholdere, der er nemme at håndtere, eksempelvis i skurvogne, på toiletter, kontorer, i storkøkkener og kantiner, osv. Her tilbyder Dansk Transport Emballage en fødevaregodkendt plastbeholder i 40 liter, 60 liter eller 90 liter til affaldshåndtering, som både kan anvendes til genanvendeligt affald og til bio- og madaffald.

  Beholderne er lavet i PP plast og kan holde til temperaturer mellem -20°C til +30°C og kortvarigt 65°C. De er lette at rengøre, f.eks. i en opvaskemaskine. Plastbeholderne fås med forskellige funktioner samt vogne med drejehjul i forskellige materialer.

   

  Skiltning på affaldsbeholdere

  Ifølge de nye regler er alle virksomheder forpligtet til at have en station til sortering og bortskaffelse af husholdningsaffald i de 10 affaldstyper med korrekt skiltning.

  Det har Dansk Transport Emballage lavet en grundig beskrivelse af, hvordan man gør.

  Man kan også finde gratis piktogrammer til download, som kan sættes på beholderne med magnetrammer og giver en god og synlig mærkning af affaldsbeholderne.

  Europlast affaldsbeholder_1a

  Plast i høj standard og gerne genbrug

  Dansk Transport Emballage tilbyder også et stort udvalg af plastpaller, plastkar, plastkasser, UN-godkendte dunke, plastspande, bøtter, plastflasker, opvaskekurve til restaurationsbranchen, Tech Rack opvaskekurve til metalkomponenter og meget mere.

  Som forhandler og grossistvirksomhed leverer de plastemballage til alt lige fra byggebranchen til fødevare- og medicinalindustrien.

  Med både nationale og internationale producenter blandt sine leverandører, kombineret med vores viden og ekspertise, finder de altid den rette løsning.

  Høje krav til producenter og egen høje standard, gør dem til en af de stærkeste spillere på markedet indenfor plastemballage, hvilket sikrer  kunderne, at der altid bliver overholdt gældende standarder og lovkrav.

  Miljø har højeste prioritet, og Dansk Transport Emballage bestræber sig på at få mere bæredygtighed i hverdagen. Derfor forhandler de produkter fremstillet af både genbrugsplast og ny plast.

  Igennem mere end 28 år har de opkøbt og gensolgt brugte plastprodukter, herunder paller, kar og kasser for sikre dem en længere levetid. Er dette ikke muligt pga. kvalitet og stand, granuleres produktet for at blive genanvendt i nyt produkt, som et led i virksomhedens tilgang til cirkulær økonomi. Når plast granuleres og genanvendes, sker dette selvfølgelig Co2 neutralt.


  Anbefalede artikler