<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">
skou-topbillede

Skou Gruppens syv partnere: Fra venstre salgschef Jesper Nicolaisen, tilbudschef Freddy Hansen, adm. direktør Martin Skou Heidemann, tømrermester Alexander Hermansen og teknisk direktør Jesper Egund samt (ikke på billedet) projektchef Allan Wissing og bestyrelsesformand Jesper Rasmussen.

2023 var et godt år for Skou Gruppen

  • Byggeriets udvikling
  • Virksomhedsnyt
  • Værktøj
  • 2024-03-22

    Skou Gruppen har styret sikkert gennem usikre tider i byggeriet, og står med et tilfredsstillende 2023-resultatet, ifølge adm. direktør Martin Skou Heidemann, som tillægger det loyale kunder og et stærk medarbejderteam.

    Det netop offentliggjorte regnskab fra Skou Gruppen viser for regnskabsåret 1. oktober 2022 til 30. september 2023 en omsætning på 318,6 mio. kr. (344 mio. kr. i 2021-22) og et resultat før skat på 12,2 mio. kr. (9,8 mio. kr. i 2021-22).

    - Det er tilfredsstillende for os, at vi efter skat og afskrivninger når et resultat på niveau med de seneste år. Og at vi fortsat kan lægge til vores egenkapital og polstre virksomheden. Vel at mærke i en periode, hvor mange kolleger i branchen har det svært, siger adm. direktør Martin Skou Heidemann i en pressemeddelelse.

     

    Stor loyalitet

    - Det går så godt, takket være en meget stor gruppe af loyale og faste kunder. Desuden har vi et fantastisk team af dygtige medarbejdere og en meget lille udskiftning i teamet. Det er noget vi sætter stor pris på og som også afspejler sig i vores økonomi, siger Martin Skou Heidemann og fortsætter:

    - Vi har eksempler på kunder, som vi har haft mere 15 år, der stadig benytter os. Og vi har et godt løbende samarbejde med bl.a. Københavns Universitet, Forsvaret, Region Hovedstaden, EU’s Miljøagentur og en lang række kommuner i Hovedstadsområdet. Samtidig har vi nogle hamrende dygtige og ansvarsbevidste medarbejdere, som har været her i mange år. Vores gennemsnitlige anciennitet er lige nu 62 måneder, mens den for sammenlignelige virksomheder er 52 måneder.

     

    Allan Wissing er ny partner i Skou Gruppen

    Skou Gruppen ledes af en kreds af aktive medejere, som supplerer hinanden mht. kompetencer og erfaringer. I det forgange år er en syvende medejer og leder optaget i partnerkredsen. Nemlig projektchef Allan Wissing der er blevet parter efter 14 år hos Skou Gruppen.

    - Allan begyndte som snedker og har løbende fået mere ansvar, så han nu står nu i spidsen for nogle af vores store projekter. Hele vejen igennem har han vist, at han er en dygtig produktionsmand og god kulturbærer. Med ham i ejerledergruppen har vi fået styrket vores produktionsside, siger Martin Skou Heidemann.

     

    Årlig bæredygtighedsrapport

    Skou Gruppens første bæredygtighedsrapport udkom i oktober 2023, efter at ejergruppen inden sommerferien havde vedtaget en bæredygtighedsstrategi med fokus på fire af FN’s Verdensmål.

    Det er Verdensmål som handler om ligestilling, bæredygtig energi, ansvarligt forbrug og produktion samt ansvarlige jobs og økonomisk vækst. På disse områder har Skou Gruppen sat en række konkrete mål, som virksomheden nu arbejder på at opfylde.

    Fremover vil der årligt udkomme en bæredygtighedsrapport fra Skou Gruppen som på den måde forbereder sig på kundernes stigende interesse for bæredygtighed og de kommende krav ESG-rapportering.

     

    Godt fyldt på med projekter i 2024

    Martin Skou Heidemann forventer, at Skou Gruppen står godt rustet til en fornuftig drift fremover. Med en øget ordrebeholdning på 400 mio. kr. ved indgangen til det nye år forventer Skou Gruppen en let stigning i aktiviteten det kommende år og en overskudsgrad på niveau med den nuværende.

    Netop nu er Skou Gruppen ved at færdiggøre ny administration og mandskabsfaciliteter for ARC Amager Ressourcecenter og en gennemgribende renovering af en boligforening i Taastrup. Desuden er yderligere to renoveringer af boligforeninger i henholdsvis Holbæk og Gladsaxe i gang, og opførelsen af et undervisningscenter ved Bispebjerg Hospital er også i fuld gang.

     

    Service vokser

    Skou Gruppen har også en betydelig serviceafdeling, som varetager bygningsvedligeholdelse og reparationer. Den er blevet styrket og udvidet gennem de seneste år:

    - Service fylder efterhånden rigtig meget i vores virksomhed, og en egentlig serviceafdeling er over de senere år styrket med flere serviceledere og en administrativ medarbejder, som kan sikre koordineringen og kontinuiteten i kundekontakten, siger Martin Skou Heidemann.

    Anbefalede artikler