<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Work System vil indrette din varebil
https://dl2phipa8wx75.cloudfront.net/mediaxpress/640x426/fa686b2b6e1f2519fac598f124491ee74ad0c920/article/1614591098-5r3-_MGL0761_1920.jpg

Work System vil indrette din varebil

  • 2021-03-01

Svenske Work System leverer indretning og udstyr til varebiler, pickup’er og andre arbejdsbiler. Reoler og andet udstyr er for størstedelens vedkommende produceret i småland i Sverige.

Tekst af Thomas Schiermacher, Altomvarebiler.dk

 

Indtil for nylig var mærket ikke repræsenteret i Danmark, men med Jack Fakkenor som administrerende direktør indtager Work System nu det danske marked.

 

- Vi har fået en distributionsaftale i Danmark af ”Work System”. Det er vi utrolig glade for, siger Jack Fakkenor. Og siden opstarten i april 2020 er det – trods corona og nedlukning – gået hurtigt.

 

- Vi startede 1, april sidste år og det er gået rigtig godt. Vi har otte ansatte nu, siger Jack.

 

Worksystem_1600

 

Til profferne

Work Systems retter sine produkter mod professionelle håndværkere, entreprenører og andre med bilen som en del af værktøjskassen. Work System har hurtigt opbygget et net af aftaler, så deres produkter kan sælges i hele landet.

 

Work System udvikler varevognsindretning eller køretøjsindretning. De tilbyder en bred vifte af biludstyr, som udstyr til førermiljø, sikkerhed, elektronik, tagstativ, tagbøjler og arbejdsbelysning og mere til.

 

- Vi har lavet aftaler med professionelle monteringsfirmaer, som bl.a. Danlad, Rehabiler, MH Bilindretning og andre., om at de monterer vores udstyr for kunderne. Det er vigtigt for håndværkere og andre, at de kan få monteret og leveret hurtigt, så bilen ikke skal stå stille på værksted og vente. Og det kan vi sikre, siger han.

 

En af de ting Work System-direktøren fremhæver er, at leveringstiden på udstyr og varerumsindretning er lav hos dem.

 

- Vi har to punkter, hvor vi er særlig stærke. Den ene er vores leveringstid. Den er meget kort – kun 6 arbejdsdage og så er reolerne leveret forsamlet. Det er vi stolte over at kunne klare. Det betyder meget for håndværkerne, at de kan regne med at de kan få udrustet deres nye bil lynhurtigt. Og så synes vi selvfølgelig også, at vi er konkurrencedygtige på prisen. Vi har gode garantier og bygger af gode materialer, siger han.

 

 

En af årsagerne til at Work System kan holde leveringstiden nede er, at man har valgt et vareudvalg, der nok er smallere, end nogle af konkurrenternes. Alligevel kan man få det, som man vil. For Work Systems sortiment af reolindretninger, er designet modulært og det betyder, at det kan opbygges til at møde individuelle behov.

- Vi er gået på kompromis med udvalget. Ved ikke at have 15 skuffebredder i sortimentet, men fem, så kan vi producere og levere hurtigere og billigere, siger han.

 

VW-T6_L2_System_LS3_1600

 

Stort fokus på sikkerhed

Work Systems varerumsindretning er opbygget i en blanding af aluminium og højstyrkestål. Det giver styrke og samtidig er reoler og skuffer lette, så der stadig er plads til gods i bilen.

 

- Vores reoler er crashtestet. Det er standard. Man tester at reolerne bliver i varerummet og ikke smadrer op i chaufføren. Vi er gået skridtet videre og har lavet ekstra test. Vi ville vide, hvad der sker, hvis man kører ind i en bil med 60 km/t. Vi vil vide både, hvad der skete med bilen med reolerne og den man kører ind. Det sker det, at reolerne gør det rigtige. De bliver, hvor de skal, nemlig i varerummet og testen viste, at der er ingen personskade var. Det er vores helt store fokus. Sikkerheden skal være i orden, siger Jack Fakkenor, der undrer sig over, at der ikke er kommet reelle lovkrav til sikkerheden i varerumsindretning.

 

- Mange af de større selskaber er meget opmærksomme på det her. Der bliver flere og flere, der vil have at man kan forklare og forsvare og vise, at der er orden i sikkerheden, siger han.

 

Work Systems hjemmeside kan man selv konfigurere, hvordan varebilen skal indrettes. Her er alle bilmodeller tilgængelige i et system, hvor man kan bestille reoler og udstyr selv og via hjemmesiden tage kontakt til den montør, man vil bruge. Så aftaler man montagedagen og alting via nettet.

 

Work System Danmark har hovedkontor ved Odense. 

 

CHRASHTEST-VIDEO