<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">
https://dl2phipa8wx75.cloudfront.net/mediaxpress/640x426/4b5343249bb6aace6761bcc430a08d204226e09c/article/1600952188-i2kvelssAfdelingmedskilt.jpg
Annonce

Super Dæk i Fredericia, Vejle og Kolding tilbyder trailertjek til nedsat pris fra september til november.

Tjek traileren, før det er for sent

  • 2020-09-24

Når der er travlt på byggepladsen, og man kører rundt mellem opgaverne i firmabilen, kan opmærksomheden være mange andre steder end på traileren – men det kan ende med at koste dyrt, fortæller Super Dæk Autoværksted.

SIKKERHED. Ulykkesstatistikkerne taler deres tydelige sprog: ifølge en ny undersøgelse fra SMVDanmark er trailere involveret i trafikuheld hver anden dag, og i løbet af de sidste 10 år har der været 557 personskader som følge af ulykker med trailere i trafikken. Særligt trailere på over 750 kg udgør en særlig høj risiko i trafikken.

Undgå ubehagelige overraskelser
Er man håndværker eller arbejder inden for andre områder af byggebranchen, kan traileren være et uundværligt redskab, men når kunden venter, og man skal afsted i en fart, er det ikke altid, at der er tid til at få tjekket traileren.

Hvis lyset eller bremserne ikke virker ordentligt, eller dækkene på traileren er slidt ned, kan det dog ende med at koste dyrt, hvis ulykken er ude. Derfor kan det give god mening at få traileren tjekket uden for sæsonen, så man er på den sikre side.

Enakslet trailerAlle typer trailere kan tjekkes hos Super Dæk.

 


Få tjekket traileren hos Super Dæk
Hos Super Dæk Autoværksted i Fredericia, Kolding og Vejle har man i september til november valgt at tilbyde trailertjek til nedsat pris for alle kunder, som kommer forbi – herunder de mange håndværksvirksomheder, som der er mange af i området.

Kunderne skal blot aflevere traileren, når de ikke skal bruge den. I mellemtiden kan Super Dæk værkstederne inden for få dage få gjort traileren sikker igen.

Trailertjekket koster 229 kroner og er inklusiv skift af op til 2 pærer.

Book tid på Super Dæk Autoværksted eller ring og forhør dig om alle muligheder for trailertjek hos Super Dæk.


Erhvervstrailer 1
Det kan være en rigtig god idé at få tjekket sin trailer, da det kan være farligt at køre rundt med en, der ikke er i orden.