<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Test af Dewalt 18V XR pumpe: Kompakt fleksibilitet
Test af Dewalt 18V XR pumpe: Kompakt fleksibilitet

Test af Dewalt 18V XR pumpe: Kompakt fleksibilitet


Dewalt har lanceret en ultra kompakt og højtydende 18V-pumpe. Til trods for sin størrelse er den både robust og kan håndtere både store og små opgaver. Den vil uden besvær kunne bringes med på alle slags byggepladser.

 Thomas Lomberg tager som den første i testpanelet fat i pumpen fra Dewalt. Man kan tydeligt se begejstringen over den ultrakompakte model:

 

- Det her er guf for en vvs’er, konkluderer Thomas Lomberg hurtigt og fortsætter:

 

- Den vil jeg kunne bruge til at indstille tryk på ekspansionsbeholdere på varmeanlæg. Det indbyggede lys er også rigtigt smart, når man roder rundt i en mørk kælder. At den samtidigt er så let og kompakt, er virkeligt et plus. Normalt er det jo nogle ordentlige krabater man har med sig.

 

- Det er en man kan have med på pladsen og så bagefter tage med hjem i privaten når der lige er et par gummibåde, luftmadrasser og cykler der skal pumpes op, indskyder Lasse Hald.

 

- At man kan indstille trykket til helt op til 11 bar, er godt nok imponerende. En lille fin sag. Jeg ville nok ikke selv få brug for den, til andet end at pumpe cykler, men et større sjak ville da elske at have den med sig, for sådan nogle kompressorer kan godt være store og klodsede, fortæller Peter Johnny Hansen.

 

Tekniske specifikationer:

Bluetooth

USB-port

Batteri: 10,8 V, 14,4 V, 18V og 54V

 Bygge- & Anlægsavisens håndværkerpanel 

Peter Johnny Hansen er faglærer på Roskilde Tekniske Skole og er også skolens Skills- og talenttræner. Han er uddannet møbel- og bygningssnedker og har blandt arbejdet i Norge og Gaza. Hans mål er at uddanne Danmarks bedste bygningssnedkere.

 

Steffen Slott Jørgensen er i gang med at uddanne sig til bygningssnedker på Roskilde Tekniske Skole, hvor han også er en del af Skills-holdet. Hertil er han i lære hos Hoffmann, hvor han håndterer vidt forskellige opgaver, hvilket har været med til at give ham en bred håndværksmæssig forståelse. I april blev han danmarksmester ved Skills 2019 i bygningssnedkerkategorien.

 

Thomas Lomberg er blikkenslager og udlært i 1994. Han laver alt inden for VVS-arbejde og er tilknyttet små og store projekter. Han er ansat i CG Enterprise, der siden 1927 har håndteret en bred vifte af opgaver i forbindelse med VVS-arbejde, hovedentrepriser såvel som tekniske storentrepriser og fagentrepriser.

 

Tobias Preilev er i lære hos Hoffmann, hvor han startede som arbejdsdreng. Han er sidenhen startet på uddannelsen som bygningssnedker, og vandt i april Dansk Byggeris Arbejdsmiljøpris ved DM i Skills.

 

Lasse Hald er indehaver af Jysk Skridsikring og er uddannet murer. Når ikke han tager rundt i hele landet for at skridsikre alt fra parkeringspladser til spaområder, arbejder han hos Øens Murerfirma for at holde murergerningen ved lige.

 

En stor tak til STARK på Frederiksberg for at stille deres lokaler til rådighed for Bygge- & Anlægsavisens testpanel