<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">
saferoad_posts_building

Saferoad kommer ud af 2020 med overskud

 • Anlæg
 • Veje og Infrastruktur
 • 2021-04-28
 • Efter flere år med tab har Saferoad Daluiso vendt udviklingen, og selskabet kommer ud af 2020 med et overskud.

  Selvom 2020 bragte mange udfordringer med sig, var det alligevel et godt år for Saferoad Daluiso. Regnskabet for 2020 viser, at den danske del af vejsikkerhedskoncernen afslutter året med et overskud på seks millioner. Det sker efter, at virksomheden i en årrække har leveret underskud på driften.

   

  - Vi er stolte og glade for, at det er lykkes at vende udviklingen. Vi kommer ud af 2020 med et overskud, som vi skal seks år tilbage for at matche, siger Mads Norman, som er administrerende direktør i Saferoad Daluiso.

   

  Han fremhæver 2020 som vendepunkt, hvor virksomheden har haft en god indtjening, på trods af at corona-epidemien også har kastet sin skygge over byggebranchen.

   

  - Vi har haft svært ved at tjene penge og har ikke siden 2014 leveret et overskud. Nu er vi kommet ud af den periode, og vi er kommet igennem et turbulent år, hvor vi har formået at holde fokus på kunderne, selvom konditionerne var svære. 2020 gav et positivt resultat af primær drift på 16 millioner og det er vi rigtig godt tilfredse med, siger Mads Norman.

   

   

  Fokus på kerneforretningen

  Siden Mads Norman tiltrådte som administrerende direktør i 2019, har han og den øvrige ledelse arbejdet med at finde ind til kernen i forretningen. Det er ifølge direktøren det, der har ført til, at virksomhed nu igen har sorte tal på bundlinjen.

   

  - Vi har lavet en refokusering af forretningen. Vi har klart identificeret de tre forretningsområder, hvor vi enten er markedsledende eller ønsker at være det: Vejskilte, trafikafspærring og støjskærme. Samtidig siger vi, at det vi går ind i, det vil vi også koncentrere os om, og så gør vi det rigtig godt, siger Mads Norman.

   

  Saferoad Daluiso har tidligere beskæftiget sig med en lang række forretningsområder indenfor infrastruktur. Under den nuværende ledelse har virksomheden sagt farvel til nogle af disse områder. Det var ifølge direktøren nødvendigt for at fokusere virksomheden.

   

  - Det er okay, at vi erkender, at der er nogle ting, hvor andre virksomheder har en større interesse og en større investeringsvillighed, siger Mads Norman.

   

  Det medfører, at Saferoad Daluiso nu er mere fokuseret på produkter og ydelser, der relaterer sig til direkte til vejsikkerhed. Det betyder også, at Saferoad Daluiso for eksempel ikke længere forhandler byrumsinventar.

   

  Nye produkter på vej

  Den positive udvikling ser ud til at fortsætte for virksomheden i 2021. Det fornyede fokus på vejsikkerhed har betydet, at der er kommet en forstærket indsats på produktudvikling, og som følge af det er der flere nye produkter på vej.

   

  - Det er med spænding og optimisme, at vi er gået ind i 2021. Vi er på vej med flere nye produkter indenfor vores kerneområder, som vi forventer kommer til at præge markedet. Derfor har vi også store forventninger til, hvad 2021 kommer til at bringe, siger Mads Norman.

   

  Han vil ikke fortælle mere om, hvilke nye produkter, som er på vej, men han lover, at vi kommer til at høre mere om dem snart.

  Anbefalede artikler