<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Ny kraftig konstruktionsskrue skal spare håndværkeren tid
Ny kraftig konstruktionsskrue skal spare håndværkeren tid

Ny kraftig konstruktionsskrue skal spare håndværkeren tid


NKT Fasteners lancerer nu en ny skrue til dem, der elsker det gode håndværk, og som gerne vil spare tid på montagearbejdet. Vores byggestandarder, materialer og behov udvikler sig hele tiden, derfor skal skruerne selvfølgelig også følge med, mener virksomheden.

Det er den populære skruefamilie TOPKON, der udvides med det nye medlem, TOPKON Hex. Den sekskantede skrue skal blandt andet spare montagetid for håndværkeren, fordi den ikke kræver forboring.

 

Men findes der ikke allerede rigeligt med skruer på markedet? Ifølge produktchef Anders Nissen, er svaret nej, for når materialer, krav og arbejdsgange hele tiden ændrer sig, er man også nødt til at tilpasse, udvikle og udvide skruesortimentet, mener han:

 

- Man kan jo sige, at en skrue fungerer godt, som den er. Men vi går ind og kigger på, hvor og hvordan skruerne bliver brugt i det daglige, og så udvikler vi skruer, der er helt perfekte til de opgaver. Der stilles hele tiden nye krav til byggestandarden, der kommer ny lovgivning, og så ændrer brugen af materialer sig også, forklarer han og understreger:

 

- Den udvikling skal skruerne selvfølgelig også følge med.

 

Skruen er udviklet til træ “i store dimensioner”, hvilket gør den særligt egnet til bærende trækonstruktioner som f.eks. i carporten og på terrassen.

 

 

Håndværkernes mening er vigtigst
Når NKT Fasteners lancerer en ny skrue, så kommer det efter en lang proces, hvor man løbende er i dialog med branchen. For nye produkter tager udgangspunkt i de udfordringer, som håndværkerne møder i det daglige arbejde:

 

- Det er for dem på byggepladserne, at vores produkter skal give mening. Derfor har vi folk i marken, der er i tæt dialog med vores kunder, så de har hele tiden fingeren på pulsen. Det betyder også, at vi ikke har set den sidste skrue endnu, selvom mange tænker, at man ikke kan blive ved med at udvikle her. Til gengæld er vi heller ikke blege for at afvikle et sortiment, hvis behovet skulle ændre sig, fortæller Anders Nissen og understreger, at TOPKON HEX er en skrue, for dem der virkelig går op i håndværket:

 

- Vi har udviklet en skrue, der skal spare håndværkerne tid, når de monterer. Så vi har skabt en skrue til håndværkere og hobby-feinschmeckerne, der er i højeste kvalitet.

 

Tidligere undersøgelser fra det danske marked viser, at NKT Fasteners er det mest kendte skruemærke, og ikke mindst det mærke som håndværkere helst vil anbefale til kollegaer og venner. Virksomheden er i fuld gang med at indtage det svenske marked, hvor blandt andet den nye TOPKON Hex passer godt til landets tradition for at bygge i træ.

 

Om virksomheden

Generationer af håndværkere og seriøse gør det selv-folk har sat deres lid til den høje kvalitet, der siden grundlæggelsen af Trådværket i Middelfart i 1899 har været kendetegnende for ethvert produkt i de kendte blå emballager fra NKT Fasteners.

 

ITW Construction Products er med varemærkerne NKT Fasteners, Paslode og SPIT Nordens førende producent og leverandør af professionelle fastgørelsesløsninger til træ, beton, stål og gips. Virksomhedens produkter og services hjælper håndværkerne med at arbejde effektivt og bidrager til et sikkert arbejdsmiljø og bæredygtighed på byggepladsen.

 

ITW Construction Products har nordisk hovedsæde med ca. 200 ansatte i Middelfart og er en del af den amerikanske koncern Illinois Tool Works Inc., som på verdensplan har ca. 48.000 ansatte fordelt på 55 lande.