<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">
glas
Annonce

Få flere rum i boligen med en New Yorker Væg

 • 2020-11-02

  Glasvægge i stedet for almindelige vægge, bliver mere og mere populære i danske hjem, hvilket der ikke er noget at sige til. Foruden at det giver masser af lys i hjemmet, ser det også bragende godt ud i næsten enhver indretningsstil. Disse glasvægge er også det, som man kalder New Yorker vægge. Indret din bolig med en New Yorker væg og opnå helt nye muligheder i dit hjem.


  Hvad koster en New Yorker væg

  New Yorker vægge kan findes i mange forskellige størrelser, former og placeringer. Derfor er der heller ikke en fast pris for sådan en væg. Det afhænger helt og holdent af din forespørgsel. Derfor er den letteste måde at finde ud af, hvad den koster at skrive til virksomheden med dine mål og behov. Et af de steder som du kan skrive hen, er til Glasvaeg.dk. De laver New Yorker vægge på specialmål, og derfor skræddersyr din en pris og glasvæg til dit behov. Se dine muligheder med en New Yorker væg hos dem.


  Håndlavede New Yorker vægge fra Danmark

  Selvom navnet lyder som noget eksotisk, storby-agtigt og fremmed, er det langt fra virkeligheden. Din New Yorker væg bliver ikke importeret fra New York eller andet sted i verden. Hos Glasvaeg.dk bliver din væg håndlavet i Danmark, hvilket også gør processen billigere for dig. 


  Ved at få designet og udformet din væg i Danmark, er du sikker på den gode, danske kvalitet, som de fleste sætter pris på. Du får derfor både kvalitet og noget for prisen. Desuden er det altid en god ting at støtte de lokale, nationale virksomheder, der er rundt om i Danmark. Jo mere du kan støtte dem, jo bedre er det for økonomien, og jo mere sikres den danske kvalitet rundt om i hele landet og ikke mindst internationalt.


  Klarer alt fra opmåling til montering af løsningen

  Glasvaeg.dk har mange års erfaringen inden for New Yorker vægge, og kan derfor rådgive og vejlede dig, så du opnår den bedste løsning for dig. De foretager opmålingerne, bygger en 3D-model inden produktionen, og monterer den i sidste ende. Det betyder, at du ikke skal bruge tid på andet end at overveje, hvor i dit hjem du mangler en glasvæg, og så ellers bare nyde den, når arbejdet er blevet klaret for dig, og den er sat op. 

  Anbefalede artikler