<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Ecophon køber fade® og udvider sortimentet af akustiske løsninger
Ecophon køber fade® og udvider sortimentet af akustiske løsninger

fade kendt for sine stilrene løsninger, der leverer optimal akustik.

Ecophon køber fade® og udvider sortimentet af akustiske løsninger

BYGGERIETS UDVIKLING Udvikling i byggebranchen

Saint-Gobain Ecophon har købt det danske firma fade, der har specialiseret sig i akustiske gipsloftsystemer med et strømlinet finish, der er værdsat af arkitekter og indretningsarkitekter. Fade blev grundlagt i 2014 og er vokset hurtigt, så virksomheden i dag er førende i Norden.

Opkøbet giver Ecophon mulighed at udvide sit sortiment af tekniske løsninger til forbedring af slutbrugeres komfort inden for akustik, design og bæredygtighed, mens det giver fade mulighed for at fremskynde sin vækst i Europa ved at få adgang til en bred vifte af segmenter som fx hoteller, sundhedspleje og uddannelse.

 

fade's innovative akustiske gipssystem kan anvendes på så godt som alle overflader, herunder både lige og buede vægge, skarpe kanter og buede kupler. Den unikt glatte overflade er en fleksibel og stilfuld tilføjelse til Ecophons brede udvalg af højtydende akustiske løsninger. Kasper Ehlert, administrerende direktør hos fade, siger:

 

- At blive del af Ecophon Group er et spændende næste kapitel i fades internationale ekspansion og en anerkendelse af vores innovationsindsats. Innovation og R&D er kerneværdier hos Ecophon, og vi ser frem til at få glæde af synergierne.

 

 

Francois Michel, øverste direktør for Ecophon Group, udtaler:

 

- Vi er glade for at byde fade®-eksperterne velkommen. Hos Ecophon er vi bredt anerkendt for vores løsningers ydeevne og kvalitet og for vores ekspert-rådgivning til arkitekter, designere og bygningsprofessionelle rundt om i verden, der ønsker at optimere rumakustik. fades akustiske gipssystemer er innovative, nemme at installere, og de tilbyder stor robusthed og kvalitet: Med andre ord er de er naturligt og interessant supplement til vores løsninger.

Anbefalede artikler