<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">
top

Videoovervågning stoppede tyveri af værktøj for 250.000 kr.

 • Byggepladsen
 • TIL HÅNDVÆRKEREN
 • Sikring og Adgangskontrol
 • Byggepladsservice og Udlejning
 • Værktøj
 • 2023-11-09
 • Kun få dage efter byggefirmaet Selmer Byg A/S fik opsat tre videoovervågningstårne på et boligbyggeri i Hedensted, blev indbrudstyve taget på fersk gerning. Nu bruger man videoovervågning fra AddSecure på alle sine byggepladser.

  plads


  Byggefirmaet Selmer Byg A/S har ligesom andre ofte været udsat for tyveri og hærværk på byggepladsen, hvilket går ud over både produktiviteten, overskuddet og potentielt virksomhedens gode navn. Efter en række indbrud i et større boligbyggeri i Hedensted i Østjylland tog Per Kirk Boysen, der er projektleder hos Selmer Byg, kontakt til VideoGuard by AddSecure for at få installeret tre videoovervågningstårne på grunden.

  - Tyverier på byggepladsen er en udfordring på flere planer. Ikke alene øger tyverierne vores omkostninger og arbejdsbyrde, de forårsager også forsinkelser. Når alt kommer til alt, er vi nødt til at sikre vores evne til at levere projekter til tiden, siger Per Kirk Boysen, projektleder hos Selmer Byg i en pressemeddelelse..

   

  Videotårnene blev allerede installeret den næste dag.

  - Michael fra VideoGuard lovede at sætte en stopper for indbruddene, og det virkede. Installationen var hurtig, og systemet fungerede perfekt. Kun få dage senere blev fire tyve taget på fersk gerning, efter at de havde afbrudt strømmen, smadret vinduer og stjålet værdifulde varer fra stedet, siger Per Kirk Boysen.

   

  secure

  Videoovervågning og hurtige vagter fangede tyvene

  Den intelligente videoovervågning tilbyder overvågning med lang rækkevidde døgnet rundt. I tilfælde af ulovlig indtrængen vil kontrolcentret skifte til et live-billede af byggepladsen, henvende sig til indtrængeren, hvis det forekommer nødvendigt, og gøre alt for at beskytte området.

  Salgschef hos VideoGuard by AddSecure, Michael Jørgensen fortæller:

  - Med vores højkvalitetskameraer og intelligente videoanalyse er der ingen blinde vinkler. I Hedensted opdagede systemet nemt de ubudne gæster og tog detaljerede nærbilleder af deres ansigtstræk og nummerplader.

  Og Michael Jørgensen tilføjer:

  - Normalt når vores kontrolcenter henvender sig til ubudne gæster via vores højttalersystem på stedet, flygter de hurtigt, så det er ret usædvanligt at fange dem i aktion, som vi har gjort denne gang. Mens det lokale politi blev alarmeret, var sikkerhedsvagterne kun fire minutter væk og identificerede hurtigt indbrudstyvenes bil og trailer, inklusive værktøj for 250.000 kr.

  Selmer Bygs beskyttelsespakke indbefatter en dansk alarmcentral, et lokalt sikkerhedsfirma og – da gerningsmændene ofte afbryder strømmen på området - en batteridrevet nødløsning.


  Opgradere til overvågning på alle byggepladser

  Efter den vellykkede aktion i Hedensted besluttede Selmer Byg at opgradere deres aftale med VideoGuard by AddSecure til at omfatte alle deres byggepladser herhjemme.

  - Vi bygger op til 600 huse hvert år, så det giver mening at have en fast overvågningspartner. Tyveri og hærværk er et tilbagevendende problem i branchen, herunder tab af kabler, værktøj, brændstof, maskiner og - på senere stadier i et projekt - også hårde hvidevarer som køleskabe. Vi er glade for denne løsning, som hjælper os med at beskytte vores byggepladser, arbejdsmiljø og leveringskvalitet, runder Per Kirk Boysen af.  Om AddSecure

  AddSecure er en førende europæisk udbyder af sikker IoT-forbindelser og end-to-end-løsninger. Vi hjælper kunder med at optimere deres drift, skabe forretningsværdi og sikre vitale funktioner.   

  Anbefalede artikler