<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">

Test af Bosch Tørstøvsuger: En stor og positiv overraskelse

 • Værktøj
 • 2019-01-02
 • | Af Alexander TengbjergAf Mikkel Weber Sandahl

  Tørstøvsugeren fra Bosch har en ekstra høj sugeevne takket være en roterende luftstrøm, der skåner filtret. Den egner sig især til den hurtige slutrengøring. Ved hjælp af forlængerrøret kan støvsugeren bruges som gulvstøvsuger, og gulvmundstykket opsuger let træ-, plast- og metalspåner – også på svært tilgængelige steder.

   

  Til at starte med bliver der grinet lidt, da støvsugeren kommer på bordet.

   

  - Den er der da ikke meget sjov ved, bliver der mumlet i krogene.

   

  Men stemningen vender hurtigt, da først håndværkerpanelet får undersøgt den grundigt.

   

  - Det må jeg sige, der blev jeg alligevel overrasket. Den er faktisk ret fed. Den vejer jo ikke noget og larmer næsten ikke. Når man er i gang med en lejlighedsrenovering på 3. sal, så ville Bosch' Tørstøvsuger virkeligt være en god følgesvend, forklarer Morten Arnek fra KN Byg.

   

  - Den ville være ideel til de små københavnerlejligheder, hvor både lejlighed og opgang gør det svært at slæbe det tunge skyts med på arbejde. Jeg ville i hvert fald være glad for at have den med mig, indskyder Søren Frost fra V.T.S.

   

  Der bliver kastet splinter, søm, savsmuld og andet ud på jorden for at teste sugeevnen, også her er testpanelet positivt overrasket:

   

  - Den suger virkelig godt. Det er lige før, jeg udskifter støvsugeren derhjemme med den her, griner Søren Frost og fortsætter:

   

  - Der er sjældent kraft nok på de håndholdte støvsugere, hvad end de er til privat eller professionelt brug, så den her er, til trods for sin størrelse og vægt, et virkelig godt valg.

   

  - Man kunne måske ønske sig at der var en lidt større beholder til, så man ikke skal tømme den så ofte for det skidt, man nu får suget op. Men at den fyldes hurtigt op, betyder jo selvfølgelig også, at der rent faktisk er smæk på den. Den er måske beregnet til en hurtig slutrengøring, men med den ydeevne så evner den langt mere end bare slutrengøringen, hvilket de forskellige mundstykker også hjælper til med, siger Martin Johansen fra KN Byg.

   

   

  Tekniske specifikationer:

  Spænding: 18 V

  Beholdervolumen: 700

  Maks. Driftstid: 42min.

  Maks. Vakuum: 70 mbar

  Vægt uden akku: 1,3 kg

  Beholdervolumen: 650 ml

   

   

   

  Bygge- & Anlægsavisens håndværkerpanel:

  Roskilde Tekniske Skole - Danmarks snedkerelite

  Roskilde tekniske skoleExponentDen Grå Tømrer og Hoffmann, har stillet tre af deres dygtige Skills-elever og lærlinge til rådighed.


  Justian Raahauge er i lære som maskinsnedker hos Exponent A/S og har vundet DM i Skills for bygningssnedkere. Han skal senere på året repræsentere Danmark ved EM i Skills i Ungarn.


  Asmus Kromann er i lære som bygningssnedker hos Den Grå Tømrer og fik en flot fjerdeplads ved DM i Skills dette år.


  Steffen Slott Jørgensen er i lære som bygningssnedker hos Hoffmann og skal dyste ved DM i Skills for første gang i 2019. (Note: Steffen endte med en solid førsteplads ved dette DM)

   

  KN Byg: Vinder af Årets Håndværker

  I 2017 vandt det familieejede KN Byg prisen Årets Håndværker i kategorien Tømrer 10+ ansatte. Både i 2016 og 2018 har de været blandt finalisterne. De stillede deres to erfarne tømrere Martin Johansen og Morten Arnek til rådighed.

   

  Vestegnens Tømrer og Snedker Enterprise: Service i højsædet

  V.T.S. udfører en bred vifte af tømrer og snedkeropgaver, hvor målet er at levere et stykke kvalitetsarbejde til en fornuftig pris. Fokus ligger især på at rådgive og sparre med kunderne, før arbejdet påbegyndes. Her stillede tømreren Søren Frost op til at prøve kræfter med værktøjet.

   

  Tak til AO Johansen

  Bygge- & Anlægsavisen har i værktøjstesten fået lov at benytte AO Håndværkerbutik på Ingerslevsgade 54 i København, hvor vi mærkede både stor faglighed og et højt serviceniveau hos alle medarbejderne. Brødrene A & O Johansen A/S er en danskejet virksomhed med hovedsæde i Albertslund. AO Johansen har i over 100 år været førende inden for salg af materialer til tekniske installationsmateriale i Danmark, og i dag tæller man omkring 700 medarbejdere og et sortiment på over 400.000 produkter.

   

   
  Anbefalede artikler