<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">
454-2

Zeppelin Rentals general manager Lasse Ludvigsen tog på storindkøb hos Scantruck og forsynede udlejningsvirksomheden med 86 nye Manitou- og Weycor-maskiner.

Udlejningsfirmaet Zeppelin købte stort ind af Manitou og Weycor

 • Byggepladsen
 • Entreprenørmaskiner og Materiel
 • Kraner, lifte og arbejdsplatforme
 • 2023-01-10

  Ikke færre end 86 maskiner var på indkøbslisten, da Zeppelin Rental var på besøg hos Scantruck A/S. Især minilæssere og bomlifte var de på udkig efter.

  Scantrucks salgskonsulent Michael Lehnshøj fik sved på panden, da Zeppelin Rentals general manager Lasse Ludvigsen mødte op med en indkøbsliste med ikke færre end 86 maskiner.

  - Vi har allerede fået en del af maskinerne, og Scantruck lægger nu an til at forsyne os med de resterende. Zeppelin Rental er i tæt familie med Caterpillar og har naturligvis hele Cat-programmet. Men når det gælder minilæssere op til 5,5 tons og bomlifte, leverer Scantruck. Vi får minilæssere fra både Manitou og Weycor, og bomliftene kommer fra Manitou, fortæller Lasse Ludvigsen i en pressemeddelelse.

   

  454-1Både Manitou- og Weycor-maskiner i mange størrelser og modeller gøres nu klar hos Scantruck til levering hos Zeppelin. Fra venstre salgskonsulent Michael Lehnshøj, Scantruck, med operations manager Gudmundur Ægisson og general manager Lasse Ludvigsen, begge Zeppelin Rental.

   

  Værdsætter et effektivt service-setup

  De mange bomlifte hos Zeppelin Rental breder sig bredt over Manitous omfattende program med arbejdshøjder fra 12 til 28 meter. Med minilæssere dækker Manitou spændet fra 1,5 til 2,7 tons, og herfra kommer Weycor på banen med gummihjulslæssere op til 5,5 tons. Totalt producerer det tyske mærke 17 forskellige modeller af læssere fra 2,5 til 15 tons.

  - Vi har en strategi om, at vi vil have de bedste brands, uanset hvilke typer maskiner, der er tale om. Samtidig har vi behov for at kunne regne med et effektivt service-setup med god teknisk support og alle reservedele på lager. Det kan Scantruck levere, og der er hurtig udrykning med en stor flåde af servicevogne, når der er behov for service af lifte og minilæssere. Dermed matcher Scantrucks filosofi vores hos Zeppelin Rental, siger general manager Lasse Ludvigsen.

   

  Åbner ny afdeling ved Aarhus

  Det er kun godt to år siden, Zeppelin Danmark A/S etablerede Zeppelin Rental med hovedafdeling i Brøndby. Firmaet fulgte op med en jysk afdeling i Fredericia, og 1. april 2022 åbnede for virksomheden nok en udlejningsafdeling i Rødby med henblik på at servicere gigant-byggeriet af Femern Bælt-forbindelsen optimalt med maskinkraft.

  - Omkring 1. marts åbner vi yderligere en jysk afdeling på Pindsmøllevej i Hørning ved Aarhus. Selv om konkurrencen i udlejningsbranchen er ganske hård, har vi det faktisk rigtig fint, og vi kan se, at der er brug for os, siger Lasse Ludvigsen.

  Anbefalede artikler