<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">
FIR-2401-2k

Den seneste udvikling i terrasseskruer fokuserer på diameterens betydning

Tykkere skruer giver terrassen længere liv

 • TIL HÅNDVÆRKEREN
 • Værktøj
 • Træ
 • 2024-05-06
 • | Af Redaktionen
 • Selvom skruer kun er en lille del af et samlet terrasseprojekt, spiller størrelsen en afgørende faktor for at få et flot resultat, ifølge befæstelsesproducenten fischer.

  FIR-2401-4k
  FIR-2401-3k
   
   

  Den nyeste udvikling inden for terrasseskruer har fokus på betydningen af ​​diameteren og hvad den gør for både sikkerhed og genanvendelighed.

  Mange håndværkere ved, at valg af skruer til en terrassekonstruktion er vigtigt, men det bliver nu understreget af branchens eksperter, at skruernes diameter spiller en afgørende rolle. Det er ikke noget, man har bidt så meget mærke i tidligere, men er nu ved at blive en ny trend i terrassebyggeriet.

  – Øget diameter på terrasseskruer, bevirker ikke nødvendigvis et stort skruehoved. Vores nye FTS-ST A4 Ø5,0 og 6,0 mm terrasseskruer har et 700 grader undersænket hoved med ekstra forstærkning, som sikrer et flot resultat, selv ved en større diameter, fortæller Lars Holbæk, nordic product manager hos fischer i en pressemeddelelse.

   

  Større diameter giver genanvendelighed

  Ny viden gør, at man har sat fokus på at øge terrasseskruernes diameter, da det både øger sikkerhed og mulighed for genanvendelse. Fordi en større diameter giver mere stabilitet og styrke. Som i sidste ende betyder en længere levetid for terrassen.

  Oveni giver det brugeren en tryghed, da skruer med større diameter giver en mindre risiko for at stå med knækkede eller skæve skruer i terrassearbejdet.

  Genanvendelighed er også en overvejelse i valg af terrasseskruer i opgaverne. For når man bruger rustfri skruer med større diameter, kan man let fjerne skruerne igen og genanvende dem i andre projekter. Det er ikke kun godt for økonomien, men også for miljøet.

  Anbefalede artikler