<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">
IMG_0565_1920

Test af Rockhart radio – byggelederen måtte ud og tysse

 • Anlæg
 • Værktøj
 • Arbejdsmiljø
 • Byggeprojekter
 • TIL HÅNDVÆRKEREN
 • Test af værktøj, varevogne og udstyr
 • 2023-04-19
 • | Af Malene K. Holm

  Rockhart kan slå alle andre arbejdsradioer, mener CG Jensens byggeteam. Den har et fedt udseende, og højtalerens lyd er i top. Der har været kamp om radioen, og flere overvejer at købe en selv.

  – Hej er det dig, som forhandler den der radio? Øh nej, må Bygge- & Anlægsavisens udsendte journalist beklage. - For vi kan godt bruge en mere, lyder det henover CG Jensens byggeplads. To gange mere er der folk på byggepladsen, der kommer forbi og fortæller, at de har overvejet at købe sådan radio til at have derhjemme.

  IMG_0570_600

  Bossen

  Viktor Johansen og hans makker hos CG Jensen har testet Rockhart-radioen, og den er ikke blevet sparet i de sidste par uger. Ude på Ørestads-byggepladsen lever den op til sit kælenavn ’The Boss’. Kælenavnet har PERFECTPRO givet, da radioen er deres største og kraftigste arbejdsradio.

   

  Makkerparret er i gang i stueetagen, hvor radioen står nærmest lige foran mørtelblanderen, men lyden flyder klart ud over byggepladsens almindelige skramlen.

   

  – Der var’semikamp’ om radioen. Men vi fik lov til at teste den, og min makker og jeg har taget helle på den. Vi er enige om, at det er en skidegod højtaler. Den har dybde i lyden og en god bas. Udseendet er fedt, og radioen fylder ikke så meget. Den er nem at tage med rundt på pladsen, fortæller Viktor.

   

  – Umiddelbart vil jeg sige, at den spiller dobbelt så godt som mange andre radioer, vi har haft her på pladsen. Den har god signaldækning, bluetooth stik og aox og usb.

   

  IMG_0574_600

  Klarer både støv og regn

  Radioen er godt beskyttet i den robuste kasse med solide hjørner, og selv om den har stået i en masse støv og regn, har ingen af knapperne sat sig fast, fortæller Viktor:

   

  – I travlhed glemte vi den en dag udenfor i regnvejret, men det klarede den. Da vi kom ud igen, stod den stadig og spillede. Vi satte den ind i containeren og tørrede den, og så var den fin.

   

  Det er nemt at skifte mellem de forskellige telefoner, der er tilknyttet radioen. Man kører bare op og ned på knappen her, viser Viktor. Lyden er helt klart i top, mener han:

   

  – Vores byggeleder hev mig en dag ind på kontoret og sagde: Viktor, prøv lige at høre, hvor højt musikken lyder herinde. Det hele står og dunker. I må gerne skrue en lille smule ned, siger han med et smil.

   

  Han kan også godt lide, at radioen kan fungere som et lille arbejdsbord, hvor man lige kan lægge sit værktøj. Men en ting savner han.

   

  – Rummet til opladerstik og usb er for småt. Det kunne være praktisk, hvis man lige kunne putte sin telefon derind, viser han.

   

  Overvejende er der dog mange stjerner til radioen:

   

  – Jeg er helt forelsket i den og har tænkt på også at købe en privat, som man kan bruge hjemme i kolonihaven, siger Viktor.

   

   

  Produktfakta

  Rockhart fra PERFECTPRO

  Den største og kraftigste håndværkerradio på markedet. Til dem der ikke vil gå ned på seriøs lyd. Spiller op 300 m2 eller optil 30 meter udendørs.

  Rochart forhandles i Danmark af iTOOLS

  Robust metalramme med gummiaffjedring og fastmonteret netkabel med kabelholder for enkel opladning. Powerbank-funktion til opladning af mobilen. Optimal lyd i rum optil 300 m2 , udendørs 30 meter Driftstid pr. opladning 16-30 timer / ladetid: 7 timer.


  Anbefalede artikler