<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">
fs-specialrengoring-gulvvask02 (002)
Annonce

Super1Rent Danmark kan det hele - rykker lynhurtigt og siger aldrig nej

 • Byggepladsen
 • Byggepladsservice og Udlejning
 • Den effektive byggeproces
 • 2023-03-06
 • | Af Frank Ulstrup

  Det har grebet om sig siden Jesper Blak for 25 år siden etablerede Super1Rent Danmark ApS i Hadsten ved Aarhus. Virksomheden holder pt 160 mand beskæftiget, der varetager alle opgaver indenfor byggepladsservice. Hemmeligheden er fleksibilitet og lynhurtig udrykning

  Direktør i Super1Rent Danmark ApS, Jesper Blak, kan ikke komme i tanke om, at han nogensinde har sagt nej til en opgave, der lå bare nogenlunde indenfor skiven.

  Det er formentlig også anledningen til, at hans virksomhed i øjeblikket holder 160 mand beskæftiget med alt fra traditionel rengøring til byggepladsservice i Jylland og på Fyn.

  For Jesper Blak og Super1Rent Danmark, har det gennem 25 år været afgørende, at være den fleksible partner, der rykker hurtigt, og som er let at samarbejde med:

  - Målet er med tiden blevet, at man skal kunne få det hele hos os eller én af vores underleverandører. Man skal kun ringe et sted hen, og kan så få den komplette pladsmand-pakke med alt fra åbning- og lukning af byggepladsen, afdækning, kaffeopfyldning, vinterbekæmpelse og slutrengøring. Vi leverer det hele, og kan oftest rykke ud med én til halvanden times varsel. Det er der rigtig mange i byggebranchen, der sætter stor pris på, lyder det fra direktøren.  Vinduer3  Rengør 1,2 m2 om året

  Jesper Blak er i sin tid uddannet butiksslagter i Hadsten ved Aarhus, hvor Super1Rent Danmark også har adresse. Men arbejdstiderne i butikken harmonerede ikke synderligt godt med småfolk i familien, så den nybagte far kastede sig ind i vinduespudser-branchen. Og derefter udviklede tingene sig:

  - Der kom forespørgsler på en række andre rengøringsrelaterede opgaver, og da jeg jo helst ikke siger nej, voksede arbejdsområdet, og jeg begyndte at ansætte folk, fortæller Jesper Blak.

  Faktisk voksede det så meget, at man de seneste år har afleveret ikke færre end 1,2 mio. slutrengjorte m2 - hvert år. Gang det med de 12 år, hvor byggepladsservice har været en del af Super1Rent Danmarks forretningsområde, og man får et indtryk af omfanget:

  - Vi arbejder jo for en del store entreprenører mv – heriblandt Nordstern, Per Aarsleff, Hustømrerne og MT Højgaard. Og på de store byggerier er vi med i byggeprocessen i flere år. Så ja, det er blevet til rigtig mange kvadratmeter, lyder det.


  Fra operationsstuer til krybekældre

  Som eksempel peger Jesper Blak på, at man lige har afleveret Lighthouse på Aarhus Ø, som nu står klar til indflytning. Men han kunne også have peget på noget så eksotisk som krybekælderen under Universitetshospitalet i selv samme by, som Jesper Blaks folk rengjorde, så håndværkerne kunne komme til:

  - I samme boldgade har vi også stået for rengøring af operationsstuer på Skejby Sygehus efter en større renovering. Så vi er alsidige, og det er også det, der gør arbejdet og hverdagen spændende for os selv, siger direktøren.
  Kaffe er afgørende!

  Og spørger man mere ind til opskriften på Super1Rent Danmarks succes, vender Jesper Blak også tilbage til alsidigheden:

  - Det er en kombination af vores alsidighed, vores samarbejdsevne, og så vores evne til at rykke hurtigt. Vi har jo selv alt udstyret inklusive specialrens, hvis en væg er malet med den forkerte farve. Det var f.eks. tilfældet med Lighthouse, hvor vi brugte tøris, og gjorde det hurtigt, så fejlen ikke forsinkede overleveringsprocessen unødigt, siger Jesper Blak og nævner, at polering af vinduer efter syreskader også er noget af det, opdragsgiverne sætter stor pris på.

  Det samme kan i øvrigt siges, om modtagelse og indbæring af byggematerialer, der også står på virksomhedens ydelsesliste. Dertil kommer en mindre, men helt afgørende opgave: Forsyning af skurvognen med fornødenheder som kaffe og toiletpapir:

  - Det, at håndværkere i vores nærvær aldrig løber tør for kaffe, er måske én af de allervigtigste ting. Kaffe er som bekendt det, der får ting til at ske, og sådan er det også ude på byggepladserne, griner Jesper Blak.


  karme2   
   
   
   
   
   
   
  Anbefalede artikler