<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">
Billede1

Strøm til skurbyen - helt uden generator

 • Byggepladsen
 • Værktøj
 • Arbejdsmiljø
 • 2021-09-07
 • Festool SYS Powerstation er som en mobil stikkontakt - lige på pletten med høj ydeevne helt uden generator. Den mobile PowerStation er udviklet til at give strøm ude som inde, og når en ny skurby skal etableres, leverer den strøm – også hvor der ikke er byggestrøm.

  For at etablere en skurby, hvor der endnu ikke er byggestrøm, er det en kæmpe opgave at oplade batterier hver aften. Ingen har lyst til at høre på en generator hele dagen – og det er hverken sundt for mennesker eller naturen. Festool er det ypperste indenfor el-værktøj. Og den nyudviklede SYS Powerstation er bestemt ingen undtagelse. Den robuste lille kasse er stænksikker, kan lagre 1.500 watt-timer, har hele 3.680 watt varighedsydelse og en maksimal ydelse på op til 11.000 watt. Den leverer 220/240 volts strøm og har USB-udtag. Så er der frihed til at gå i gang med arbejdet hvor som helst og når som helst – i et miljø helt uden støjgener og generatordunste. Og uden at trække lange ledninger.

   

  Til kontoret, til værktøjet, til pausen

  Den mobile PowerStation er intuitiv at betjene, let at flytte rundt, og hurtig at oplade. Den er kraftig nok til at trække selv maskiner med et stort energibehov. Til belysning, computere med videre er den svær at køre træt. Festools danske produktchef Paw Mikkelsen siger:

  - SYS Powerstation er et unikt produkt. Med det mobile energilager har man mulighed for fleksibel strøm både under opførsel af en skurby – men også, mens den er i brug. Man få en stabil netspænding på 230 volt uanset, hvor man skal bruge det.
  Grøn, mobil og ledningsfri

  - Der er mange tiltag i gang for at gøre byggeri mere grønt og bæredygtigt. Her er det oplagt at erstatte en af de slemme forureningskilder – og dieselgeneratorer er ikke bare dårlige for miljøet, men også for lungerne og CO2-regnskabet,” siger Paw Mikkelsen og fortsætter:

  - Omkostningen i timeløn ved at have folk til at gå og hænge ledninger op i forbindelse med opbygning. Jeg er sikker på, at SYS Powerstation vil blive et standardprodukt på steder, hvor man ellers skulle trække ledninger i stor stil. Friheden og fleksibiliteten til bare at kunne gå i gang med det samme vil også være meget attraktivt for mange.

  Strøm som fra en stikkontakt

  Festool SYS Powerstation leverer 230 volts strøm og kan lagre 1.500 watt-timer, hele 3.680 watt varighedsydelse og en maksimal ydelse på op til 11.000 watt. I praksis betyder det, at håndværkeren vil opleve SYS Powerstation lige så pålidelig som et stik i væggen: Energien i en SYS Powerstation er strøm nok til f.eks. nå at slibe et areal på 200 kvadratmeter med langhalssliberen Planex og have den indbyggede støvsuger tilsluttet.

  Let, robust og betjeningsvenlig PowerStation

  SSYS Powerstation er kompakt, intuitiv at betjene, let at flytte rundt, og foruden et 230 volt stik har den USB-C tilslutning til hurtig opladning af bærbare enheder som tablets og smartphones. Vægten er 16 kg. Den lille kasse lagrer 1.500 watt-timer, har hele 3.680 watt varighedsydelse og en maksimal ydelse på op til 11.000 watt. Den leverer 220/240 volts strøm og har USB-udtag. Den er stænkvandsbeskyttet (IP44).

  Festool SYS Powerstation er med andre ord et robust svar på de flestes behov for strøm – ude som inde. Den nye og mobile SYS Powerstation bidrager til et renere, mindre støjende og mere emissionsfrit arbejdsmiljø.

   

  SYS Powerstation kan leases og forsikres

  SYS Powerstation kan anskaffes med Festool FinansieringPLUS – så er den samtidig forsikret. Det sker via Leasingselskabet Grenkeleasing ApS, som håndterer samarbejdet med Festool om FinansieringPLUS.

  Når du leaser dit Festool værktøj, er det finansieringsselskabet (Grenkeleasing Aps), som ejer værktøjet, og som efter indgåelse af aftale, overdrager brugsretten til din virksomhed. Minimumskøb af Festool værktøj for 3.500 kr. Din virksomhed skal have et CVR-nr. for at kunne benytte sig af Festool FinansieringPLUS-konceptet.

   

  Tekniske data – SYS Powerstation

  Nettilslutning  230V~ / 50Hz pure sine

  Nominelt energiindhold         1.555 Wh

  Varighedsydelse                    3.680 W

  Topeffekt (<0,5 sec)             11.000 W

  Topeffekt (<6,0 sec)               7.200 W

  Batteriteknologi                     Li-Ion

  Ladetid           3,5 timer*

  IP kapslingsklasse                IP44

  Størrelse        Systainer SYS3 M187

  Vægt              16,5 kg

  AC-udgang     220V-240 V~ / 50/60Hz

  AC-indgang    220V-240 V~ / 50/60Hz

  USB-type-C (udgang)           5 til 20V / 3A / 15 til 60W


  *) afhængigt af celletemperatur
  Anbefalede artikler