<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">
SoMe-_Aug 10 2023_1147
Annonce

Kristian Thomasen, key account manager hos Steelwrist Danmark.

Steelwrist præsenterer tredje generation af tiltrotatorer

 • Byggepladsen
 • Entreprenørmaskiner og Materiel
 • 2024-03-18
 • | Af Tim Panduro

  Endnu større driftssikkerhed og alsidighed er nøgleordene, når Steelwrist introducerer tredje generation af tiltrotatorer på det europæiske marked i forbindelse med nyt anlæg i Hamborg.

  Steelwrist_X20_GB_600x600-660x660
  Steelwrist_X20_SW_AI_600x600-660x660
   
   

  Den svenske kvalitetsleverandør Steelwrists, der står bag innovative hurtigskifter, tiltrotatorer og skovle til entreprenørmaskiner, er velkendt blandt både større og mindre entreprenører og nedbrydere for at levere fleksible og solide produkter til de danske forhandlere.

  Virksomheden kommer ikke sovende til det. Gennem de sidste par år har Steelwrist opbygget både forhandler- og lager- og servicenetværk på det danske marked, og internationalt er der også en stor udvikling.

  I midten af marts åbner Steelwrists tyske afdeling – Steelwrist Deutschland GmbH – nyt anlæg i Tyskland, og den begivenhed bliver brugt til den største lancering i Steelwrists historie.

  Nemlig tredje generation af tiltrotatorer. XTR20 passer til entreprenørmaskiner på 16 til 20 ton, og er opdateret på både hardware og software med blandt andet ny teknik til sikker låsning og let vedligeholde.

  -  Det betyder blandt andet endnu højere driftssikkerhed. Vi lærer hele tiden af vore erfaringer, og den teknologiske verden udvikler sig hele tiden, siger Kristian Thomasen, der er key account manager hos Steelwrist i Danmark.

   

  Snart til Danmark

  XTR20 bliver lanceret løbende i flere lande. Danmark forventes at komme med i slutningen af 2024.

  Tredje generation byder også på endnu lettere installation end ved tidligere generationer og udvidet adgang til fjernsupport – men den betyder ikke, at ejere af tidligere generationer skal frygte for at deres udstyr pludselig er forældet.

  -  Vi servicerer og understøtter naturligvis stadig de ældre udgaver hos vores kunder, selv om der kommer nye prdukter på markedet, siger Kristian Thomasen, der er glad for lanceringen.

  -  Den ny generation kommer til at slutte sig helt naturligt til vores andre gode produkter inden for blandt andet hurtigskifter og danskproducerede skovle, siger han.

  Anbefalede artikler