<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">
article_image
Annonce

Steelwrist leverer nu også til de mindste maskiner

 • Byggepladsen
 • 2022-09-11
 • Tekst af Tim Panduro

  Steelwrist har ikke ligget på den lade side i år – specialleverandøren af tiltrotatorer og hurtigskifter til entreprenørmaskiner har både udvidet sortimentet og indgået nye samarbejder.

  Når den svenske leverandør af helstøbte tiltrotatorer og hurtigskifter til entreprenørmaskiner Steelwrist træder ind i efteråret, er det med helt nye varer på hylderne.

  X02 blev præsenteret for offentligheden på Svenska Maskinmässan i juni i år, og med den ny tiltrotator kan Steelwrist levere til entreprenørmaskiner på nul til to ton. Rotatoren til de små maskiner kan udstyres med et væld af redskaber og er nem både at montere, anvende og vedligeholde.

  - Vi har i flere år ønsket have hele produktpaletten fuld, så vi er glade for at have præsenteret et produkt til de mindste maskiner, siger country manager Jacob Flinthagen, der er ansvarlig for Steelwrist i Danmark.

  Virksomheden har desuden udvidet sortimentet med SQ 50, der giver mulighed for at bruge hydrauliske redskaber med højt flow på mellemstore maskiner. Endelig gør virksomheden også mere ved skovlsegmentet – og det bliver med et stærkt dansk islæt, fortæller Jacob Flinthagen.

  - Sjørring Maskinfabrik er blevet en del af Terratecgruppen, der også ejer Steelwrist. Snakker man skovle i Danmark, er Sjørring lig med kvalitet til fingerspidserne. Det er simpelt hen en af Europas bedste skovlproducenter, og vi er enormt glade for, at vi nu kan lancere sjørringskovle under vores brand. Vi bliver 100-metermestre i skovle til gravemaskiner, siger Jacob Flinthagen, der ser lyst på fremtiden trods den forsigtighed, der præger entreprenørbranchen takket være verdenssituationen.

  - Vi ved, at der er en vis tilbageholdenhed, men vi forsøger at imødekomme den ved at lancere nye produkter og ved at holde vore priser i ro, siger han


  X02 S30 17_cmyk (003)
  X02 S30 18_cmyk (003)
   
   
  Anbefalede artikler