<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">
Løgstør_Sognegaard_Integral Bench_small
Annonce

Specialdesignede varmeløsninger fra Hudevad

 • Materialer og Løsninger
 • Energi og Energioptimering
 • Indeklima
 • 2024-03-21
 • Designradiatorer fra Hudevad skabte den bedste opvarmningsløsning til Løgstør Sognegård. Byggeriet er et fint eksempel på den måde, Hudevad samarbejder med bygherre og arkitekt om at finde den mest effektive og velegnede løsning.

  Løgstør sognegaard_Plan XV_small


  I Løgstør stod den gamle kirke fra 1893 over for en stor ansigtsløftning, da byen og sognet ønskede at sognegården skulle bygges lige ved siden af kirken. I virkeligheden skulle den nye bygning skabe en ny, brugbar og overdækket plads, som menigheden kunne nyde.

  Den store udfordring med den nye tilbygning var at bygge med respekt for den smukke gamle kirke, men samtidig skabe en arkitektonisk helhed, der ville harmonere med den omkringliggende by, da kirken er placeret i byens centrum.

  I byggeriet har arkitektrådgiveren hos Hudevad Radiator Design arbejdet tæt sammen med arkitekten, Krogh Madsen Arkitekter fra Aars, for at finde den bedste opvarmningsløsning.

   

  Radiatorer tilpasset bygningen

  Valget til Løgstør Sognegård blev Hudevad Integral Bench og Hudevad Plan XV. Hudevad Plan XV er placeret forsænket i væggene og malet i samme farve som døre, vinduer og glasfacade. Hudevad Integral Bench er placeret som bænke under kirkens vinduer og skaber et naturligt mødested for brugerne.

  Det unikke samspil mellem gammelt og nyt skaber et enkelt udtryk, der gør den gamle kirke endnu smukkere. Sognegården forbindes smukt med kirken med et klart hierarki i den overordnede struktur. Den nye sognegård replicerer mange detaljer i murværket fra kirken, men i en moderne fortolkning. På denne måde overføres den traditionelle konstruktion til en moderne kontekst.

  Den fantastiske glasoverdækning og brugen af de samme gamle røde mursten, som kirken oprindelig er bygget af, gør det lyse og luftige rum imellem kirken og den nye sognegård til brugernes yndlingsrum, hvor man kan snakke og hygge eller blot nyde det vejr, som dagen bringer.

   

  Kvalitet i rådgivning

  Hos Hudevad får man kompetent og engageret rådgivning til at vælge forskellige løsninger indenfor designradiatorer. Hudevad har erfarne eksperter i arkitekt- og ingeniørrådgivning, som rådgiver om løsninger med grobund i dansk designfilosofi, hvor kompromisløshed i forhold til kvalitetssikkert design er nøgleordet. Man hjælper med at afdække konkrete ønsker og behov ved opstart af projekteringen og samarbejder med arkitekter og ingeniører om at finde den rette løsning, der lever op til alle relevante krav.

   

  Specielle løsninger

  Ofte opstår der behov for at udvikle en helt speciel løsning for at komme i mål med projektet, og her er Hudevad naturligvis med hele vejen og udarbejder prototyper, mockups, tegninger osv. Ved større projekter holdes løbende opfølgningsmøder med de involverede parter, så alle arbejder mod samme mål. Man udarbejder al relevant teknisk dokumentation efter gældende regler samt behov og afholder gerne undervisningsforløb for relevante medarbejdere, hvis nødvendigt.

   

  Specialistviden flere områder

  Hudevad rådgiver blandt andet indenfor:
  - Behovsspecifikation
  - Projektspecificering
  - Moderne varmeløsninger
  - Varmeoptimering
  - Varmeydelser
  - Specialløsninger
  - Farver
  - Udarbejdelse af teknisk dokumentation
  - Undervisning i beregningsmetoder og nye produkter  Kontakt teamet bag Hudevad for at høre mere

  Anbefalede artikler