<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Serviceniveauet højnes hos svensk leverandør
https://dl2phipa8wx75.cloudfront.net/mediaxpress/640x426/d0734f4a9a638f659e78fd9004d613b8bd922073/article/1631087557-hj3-Steelwrist_Bucket_high.jpg
Annonce

Serviceniveauet højnes hos svensk leverandør

  • 2021-09-08
    • Tekst af Tim Panduro

Steelwrist oplever stor tilfredshed hos kunderne med virksomhedens unikke specialudstyr til entreprenørmaskiner – men opjusterer nu på service med øget netværk og egen tekniker efter kundernes ønske.

Steelwrist_Grading_Bucket_high


Når Jacob Flinthagen gennem godt et år som key account manager hos Steelwrist har besøgt virksomhedens kunder rundt omkring i Danmark, har han både modtaget ros og ris. 

Sådan må det være, når man som Steelwrist har overtaget forhandlingen af egne produkter fra en ekstern partner og derfor skal definere sin egen plads på markedet.

- Den generelle melding er, at der intet er at sætte en finger på, når det handler om vores udstyr, siger Jacob Flinthagen om virksomhedens specialudstyr til gravemaskiner.

- Men flere ærgrer sig over, at vi ikke har været gode nok til at yde service efterfølgende. Det laver vi om på nu.

 

Steelwrist_Pallet_fork_high

 

Tiltrotator_X20_Gripper_Steelwrist


Proaktiv tekniker

Ifølge Jacob Flinthagen har kunderne efterspurgt mere lokal og lettere tilgængelig service, så man ikke nødvendigvis skal henvende sig i Sverige, hvor Steelwrist udspringer fra.

- Der har været lidt kommunikationsbrister, når kunderne har skulle kontakte Sverige, og derfor har vi udvidet vores servicenetværk i Danmark, så vi indtil videre har en ekstern samarbejdspartner i Østdanmark og en i Vestdanmark. Vi vil løbende se på, om det dækker behovet.

En anden og væsentlig nyskabelse er ansættelsen af en servicetekniker, der alene skal servicere virksomhedens kunder.

- Vedkommende kommer til at arbejde proaktivt og skal køre rundt og banke på hos vore nuværende kunder for at hjælpe dem til at få det optimale ud af udstyret og løse de problemer, der måtte være. Det handler om at komme, før problemerne opstår, så kundernes nedetid kan blive eliminineret. Vi har erkendt, at vi ikke har været dygtige nok til at yde service, og vi er glade for at rette op på det. For det er ærgerligt, at vi ikke har ladet serviceniveauet følge med, når vi ellers leverer udstyr, der er så godt og funktionelt.