<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">
1

Klaus Findsen Jensen og Steffen Bjerg Findsen, ejere af Amoment & Amoment Technology sammen med Adm. Direktør for Saferoad Daluiso Mads Norman og Head of Delivery hos Saferoad Michael Fallesen.

Saferoad overtager familieejede virksomheder på Fyn

 • Veje og Infrastruktur
 • Anlæg
 • Virksomhedsnyt
 • 2021-12-09
 • Saferoad styrker sin markedsledende position på Fyn. Aktiviteterne i de familieejede virksomheder Amoment og Amoment Technology videreføres i det nye år som en del af Saferoad.

  De to stiftere, Klaus Findsen Jensen og Steffen Bjerg Findsen, bliver en del af Saferoads landsdækkende afspærringsforretning, hvor de med deres kompetencer og erfaring bliver en stærk tilføjelse til den eksisterende organisation. Her vil de i en ny og større sammenhæng videreføre den vækstkurve, de har skabt siden etableringen i 2011.

   

  Det er de gode kunderelationer og den stærke faglige viden, samt mange års erfaring inden for afspærringsbranchen (bl.a. hos Vejdirektoratet), der har bragt dem, til det sted, de er i dag. Derfor var det en oplagt mulighed for Saferoad, da det kunne lade sig gøre at tiltrække disse kompetencer i markedet.

   

  - Vi glæder os til at løse flere og større opgaver samt fortsætte de gode kunde- og leverandørrelationer i det nye setup hos Saferoad, hvor vi kan drage nytte af et fælles syn på kvalitet og faglighed, udtaler Klaus Findsen Jensen og Steffen Bjerg Findsen.

     Det samme gælder for Saferoad, hvor Adm. Direktør Mads Norman udtaler:

   

  - Vi har gennem god dialog fundet en række spændende synergier, som vi glæder os til at føre ud i livet sammen. Et fælles ønske om at højne kvaliteten i markedet passer utrolig godt på vores forretningsmodel, hvor kompetencer, drive og integritet skal være grundstenene i det vi gør.

  Anbefalede artikler