<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">
byg-selv-liebherr

Både gummihjulslæsser, en dumper, en gravemaskine, en dozer eller en anden type Liebherr-maskine kan man selv ombygge.

Sådan kan du skræddersy din egen Liebherr-maskine

 • Byggepladsen
 • Byggeriets udvikling
 • Virksomhedsnyt
 • Entreprenørmaskiner og Materiel
 • Kraner, lifte og arbejdsplatforme
 • 2024-06-20
 • | Af Redaktionen

  Maskinkæmpen Liebherr åbner for en verden af muligheder med deres nye online konfigurator, hvor alle kan designe sin egen entreprenørmaskine. Når den er klar, kan Johs. Møllers Maskiner A/S vejlede og færdiggøre.

  Liebherr vil gerne imødekomme sine kunders ønsker til entreprenørmaskiner og lancerer en online konfigurator til entreprenører, maskinførere, maskinnørder og alle med interesse for stort udstyr. Her kan man sammensætte sin Liebherr-maskine hjemme på computeren helt gratis. Når man så er tilfreds med den designede maskine, kan man kontakte en sælger hos Johs. Møllers Maskiner A/S, som vil hjælpe med at færdiggøre maskinen.

  Liebherr har udviklet en konfigurator for jord- og materialehåndteringsmaskiner. Med denne kan man udstyre alt fra hjulgravere og larvebåndsgravere til hjullæssere, knækstyrede dumpere, materialehåndteringsmaskiner, dozere og teleskoplæssere med et bredt udvalg af tilbehør. Valgmulighederne inkluderer motorer, assistentsystemer og speciallakeringer. Mange er allerede i gang.

  - Det har været muligt at gå ind på byg-selv konfiguratoren i en kort periode, og cirka 400 har allerede været i gang med at udstyre maskiner. Enkelte af selvbyggerne har såmænd også bestilt maskiner. De kommende ejere er velfunderede på forhånd, fordi de selv har været med i processen med at udstyre deres nye maskine, fortæller direktør Leif Rudebeck Petersen hos Johs. Møllers Maskiner A/S i en pressemeddelelse.

   

  Et hav af muligheder

  Liebherr kan nok tilbyde branchens mest omfattende katalog med over 1.000 udstyrsmuligheder.

  - Ikke alt udstyr kan kombineres vilkårligt. Maskinen til jordflytning eller materialehåndtering skal skræddersyes til den type arbejde, den skal udføre. Det véd systemet alt om, og når man har valgt sin maskintype og model, går man direkte til konfigurationen. Her kan man sætte sig ind i alt udstyr og priser, få en god indsigt i både maskine og udstyr, og se det endelige resultat. Samtidig får man prisen på drømmemaskinen, forklarer Leif Rudebeck Petersen.

  Når man er tilfreds med sin konfiguration, kan man kontakte en ekspert hos Johs. Møllers Maskiner A/S, som importerer Liebherr. Sælgeren vil kontrollere de valgte detaljer, rådgive og udarbejde et endeligt tilbud.

   

  Byg videre over tid

  - Hvis den nye maskine indtil videre kun er en fremtidsdrøm, kan man altid vende tilbage til Liebherr-konfiguratoren og finde sin maskine igen. Det sker med en QR-kode, der følger det enkelte projekt. Dermed er det muligt at bygge på maskinen løbende, forsyne den med mere eller mindre udstyr, vælge bom og kontravægt til gravemaskinen eller vælge ønsket løftearm til gummihjulslæsseren, siger direktør Leif Rudebeck Petersen og tilføjer:

  - Jeg er overbevist om, at både vores kunder og vores sælgere kan få stort udbytte af den elektroniske fabrik på skærmen. Når man overvejer en ny maskine, er det naturligvis nemt og behageligt at sidde derhjemme og vælge blandt alle optionerne. Efterfølgende kan man sammen med vores sælger kalde maskinen op på en skærm og finpudse projektet. Entreprenøren har allerede en klar fornemmelse af, hvad den nye maskine koster.

  Konfiguratoren kan findes på Johs. Møllers Maskiners hjemmeside. Følg linket Liebherr Konfigurator for at starte konfigurationen og se de mange muligheder. Prisen justeres løbende i takt med, at man tilføjer eller fjerner udstyr.

  Anbefalede artikler