<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">
milwaukee-top

Sådan holder MILWAUKEE ventilator M18 byggepladsen kølig på lune dage

 • TIL HÅNDVÆRKEREN
 • Byggepladsen
 • Værktøj
 • Den effektive byggeproces
 • 2024-06-17
 • | Af Redaktionen
 • Værktøjsproducenten MILWAUKEE er ude med en effektiv M18 ventilator, der både kan køle byggepladsen på de varme dage og hjælpe til hurtigere tørring.

  milwaukee-ventilation


  Det kan være svært at lave et godt arbejde, når solen brager ned over sommerens byggepladser rundt om i landet. Her kan en kølig brise redde dagen, og en af måderne til at få køligere luft er MILWAUKEE nye højtydende ventilator M18.

  Den kommer i et kompakt design, der gør det nemt at flytte den med sig rundt på byggepladsen og til forskellige arbejdsområder. Med en justerbart hoved, kan man dreje ventilatoren 360° rundt i forskellige højder og vinkler.

  Ventilatorens blad er på 45 cm og kombineret med den kulfri motor, gør dette, at luften bliver drevet hurtigt frem og ventilatoren bliver både hurtig og effektiv – hvad enten man bruger den til køling, tørring eller ventilation.

   

  Stærk og højtydende

  M18 ventilatoren fra MILWAUKEE er lavet med en forstærket metalbund og hele designet er lavet til, at ventilatoren kan tåle krævende miljøer på byggepladsen og levere stød-, vand- og støvbestandighed.

  M18 er designet med et integreret bærehåndtag og er derfor nem at opbevare og transportere rundt. Den lette og mobile ventilator kan nemt tilpasses alle byggepladser med sin 360° rotation. Med tre hastighedsindstillinger har man desuden mulighed for at optimere luftstrømmen op til 21,6 kilometer i timen.

   

  Holder længe og er nem at transportere

  Med et MILWAUKEE M18 REDLITHIUM 5,0 Ah batteri kan ventilatoren holde i op til 9 timer. Det integrerede vekselstrømsstik gør det let at tilslutte en standardforlængerledning for at opnå lang driftstid.

   

  Kompatibel med M18 serien

  Den nye, højtydende M18 ventilator er fuldt kompatibel med hele M18 serien. Serien kan nu præsentere mere end 290 elværktøjer.

  Giver luftcirkulation over 15 m og op til 21,6 km/t.

   

  Specifikationer for M18™ ventilator

  M18 ARFHP-0

  - Batteritype: Litium-ion

  - Batterisystem: M18™

  - 3 hastighedsindstillinger

  - Luftmængde:

      - 1: 3,058 m3/t

      - 2: 4,075 m3/t

      - 3: 5,775 m3/t

  - Luftstrøm:

      - Hastighed 1: 10,8 km/t

      - Hastighed 2: 13,68 km/t

      - Hastighed 3: 21,6 km/t

  - Støj: ≤81 dB

  - Vægt med batteri: 8,4 kg (M18 B5)
  Anbefalede artikler