<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">
Ronaes_Entreprenor_Photo_09 (002)
Annonce

Rosnæs Entreprenør: Digital sagsstyring giver styr på forretningen

 • Byggeriets udvikling
 • IT og ny teknologi
 • 2022-04-06
 • For Ronæs Entreprenør & Anlægsgartner er Ordrestyring blevet et uundværligt værktøj i jagten på kvalitetssikring

  Sidder man stadig og roder med papir og blyant, når man står overfor dagens planlægning og administrative opgaver, så har Thomas Rasmussen et klokkeklart tip:

   

  – Det giver mening at bruge Ordrestyring.

   

  Som ejer af Ronæs Entreprenør & Anlægsgartner har han dagligt ansvaret for 20 ansatte, der opererer indenfor kloak-, jord- og betonarbejde med base ved Nørre Åby på Fyn. Når de træder ud ad døren om morgenen, er det med en klar plan over, hvad dagen kommer til at gå med. For allerede her klokken lige knap 7:00 har Ordrestyrings planlægningsmodul hjulpet med at strukturere dagen og sparet ham for en times arbejde, som kan omsættes direkte til kroner og øre. Og det er kun begyndelsen.  Ronaes_Entreprenor_Photo_05 (002)

  Nemt at følge med

  Det kan måske virke som en stor mundfuld at skulle gøre sig bekendt med et helt nyt system, men for Thomas Rasmussen var det rart at kunne implementere Ordrestyrings services løbende, så både han og hans medarbejdere kunne følge med. Ja, han siger sågar, at han ikke vil kunne undvære det i dag.

   

  – Da vi begyndte at bruge Ordrestyring, der havde vi brugt et timestyringssystem, men vi havde ikke materialer og KLS og sådan noget i det omfang, vi har nu. Vi startede jo i det små med timerne og materialerne og kom stille og roligt i gang med kvalitetsstyring, og når man først får sig arbejdet ind i det, så får man lyst til at bruge det lidt mere, uddyber han.

   

  I dag er det en hjælpende hånd i hverdagen, som ikke blot hjælper med dagens planlægning, men som også kan bruges i forbindelse med dokumentation til kloaksager, reparationer eller forsikringsskader. Det er nemlig nemt at have med billeder at gøre, når de skal trækkes ud eller sendes videre.

   

  – Man bliver aldrig for gammel til at bruge Ordrestyring

  Brugervenligheden understreges også af, at unge som gamle kan oplæres i at bruge systemet. Det er en af de ansatte i Ronæs Entreprenør & Anlægsgartner et levende bevis på. Han blev ansat i januar som 81-årig, og som Thomas Rasmussen fremhæver, er selv han i stand til at navigere rundt i systemet. På tværs af brancher og aldersgrupper er alle altså i stand til at drage fordel af Ordrestyring og lade medarbejderne fokusere på at levere et stykke kvalitetsarbejde og give kunderne en god oplevelse.

   


  Værdifuld tidsbesparelse

  De fleste iværksættere er indstillet på, at et firma stiftes på bekostning af familie, venner og fritidsbeskæftigelser. Det kan gå hårdt ud over parforhold, men med Ordrestyring behøver det ikke at gå så galt. Tidsoptimeringen betyder nemlig, at Thomas Rasmussen har fået mere tid til det, der virkelig betyder noget.

   

  – Ordrestyring har påvirket mit privatliv på den måde, at jeg har tid til at gøre de ting, som jeg egentlig virkelig gerne vil ud og gøre, siger han.

   

  Bare planlægningsdelen af dagens arbejde sparer ham for fem timer på en uge, og når det suppleres med kvalitetsstyring og muligheden for dokumentation, er det hurtigt mange biografture eller middage med familien, der hentes hjem i den anden ende.

   

  Det, som folk mangler

  Thomas Rasmussen kan ikke undvære Ordrestyring for noget i verden, for hans virksomhed er efterhånden afhængig af de forskellige services, der optimerer virksomheden på alle leder og kanter – og han oplever, at selv i hans tætte netværk er der folk, der vil drage fordel af Ordrestyrings system.

   

  – På det sidste er det tre af mine netværkskammerater og kammerater, at jeg har anbefalet det til, og det er fordi jeg hører, at det, de mangler, det er det, som Ordrestyring faktisk giver mig, forklarer han.

   

   

   

   

  Anbefalede artikler