<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">
article_image

Her ses adm. direktør Thomas Piper (t.h.) og marketingchef Laust Ejstrup (t.v.) på Vindø Teglværk, hvor Randers Tegl tidligere i år introducerede sin nye murstensserie ”Greener”.

Randers Tegl fusionerer murstens- og tagstensselskaber

 • Virksomhedsnyt
 • Tag og Facade
 • BYGGERIETS UDVIKLING
 • 2021-12-21

 • Randers Tegl-koncernen består i dag af de to selskaber Højslev Teglværk A/S og Randers Tegl A/S, som omfatter henholdsvis tagstens- og murstensproduktion. De to selskaber har på grund af en historisk ejerstruktur altid været adskilt, men aktiviteterne samles fra årsskiftet i Randers Tegl A/S.

  - Fusionen sker som led i en vækststrategi, hvor vi forenkler vores koncernstruktur og strømliner interne arbejdsgange. Det giver os gode forudsætninger for at løfte salget inden for vores vigtigste varegrupper, siger administrerende direktør Thomas Piper.

   

  Randers Tegl A/S ejes og drives af familien Piper, og koncernen består af fire danske og et tysk teglværk. Randers Tegl-koncernen forventer i 2021 en samlet nettoomsætning på ca. 660 mio. kroner. Halvdelen af salget går til eksportmarkeder.

   

  Nye investeringer i produktionen

  På tagstensområdet er Randers Tegl for øjeblikket ved at indkøre en produktionslinje til en ny serie af falstagsten på værket i Højslev i Midtjylland. Parallelt med dette er en ny linje til produktion af håndstrøgne mursten under etablering på Hammershøj Teglværk.

   

  - Vores vækststrategi tager afsæt i nye strategiske produkter og optimering af interne arbejdsgange via digitalisering og forenkling af vores koncernstruktur. Set i dét lys er det et vigtigt skridt, at vi nu kan samle alle aktiviteter i Randers Tegl A/S, siger Thomas Piper.

  Om Randers Tegl

  Grundstenen til Randers Tegl-Gruppen blev lagt i 1911, hvor Carl Piper købte sit første teglværk. Randers Tegl er i dag Skandinaviens største teglproducent og fortsat i familiens eje med seneste generation af Piper, Thomas og Andreas, i spidsen for virksomheden. Randers Tegl tilbyder et bredt sortiment inden for facadesten, tagsten, belægning og overliggere, som produceres på fem teglværker, heraf fire i Danmark og et i Tyskland. Koncernen beskæftiger godt 350 medarbejdere og omsætter for ca. 600 mio. kr. Randers Tegl har salgsselskaber i Sverige, Tyskland, Norge og henter mere end 40% af sit samlede salg fra eksport.

  Anbefalede artikler