<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">
article_image

Paslode lancerer nyt og innovativt system til vindafstivning

 • Byggepladsen
 • Entreprenørmaskiner og Materiel
 • Arbejdsmiljø
 • Sikkerhed
 • 2021-09-22


  Paslode har nu udviklet Forta Click, som er et nyt system til vindafstivning af bygninger. Systemet er en langt hurtigere og lettere løsning end deres gamle system.

   

  Som navnet indikerer, kan det nye vindafstivningssystem sættes fast med blot et klik. Forta® Click er nemlig udviklet med en split, der netop fastholder båndet i beslaget, og dermed slipper man for at benytte værktøj til montagen. Dette gør systemet meget nemmere at montere.

   

  Produktchef hos Paslode, Amalie Eriksen, mener, at der var potentiale for at udvikle en bedre løsning til vindafstivning. Dette både for at gøre det nemmere og hurtigere for håndværkeren.

   

  - Vores gamle vindafstivningssystem, Forta, fungerer allerede godt, og princippet med Forta Click er langt hen ad vejen det samme. Dog ønskede vi at finde en løsning, som bare er bedre. Vi har kigget på, hvad håndværkerne ønsker i deres arbejdsdag, og det har vi prøvet at efterleve. Med Forta Click slipper man for alle de små nipsdele og møtrikker, som nu er erstattet med en split, som er meget nemmere at anvende. Udover ovennævnte fordele, er en anden stor fordel på Forta Click, at man også helt slipper for at skulle bruge værktøj.

   

  IMG_1405

  Nemt og fleksibelt

  Systemet er udarbejdet, så det både er nemt og fleksibelt. Blandt andet er splitten specialdesignet og har en stor løkke. På den måde er det nemt for håndværkeren at anvende, da man nemt kan få fat i løkken. Hertil kan splitten også fjernes igen, og systemet kan dermed ændres eller afmonteres hvis nødvendigt. Og det er netop det, Paslode ønskede. At gøre hele systemet nemmere og mere fleksibelt.

   

  Det nye beslag i Forta Click er dermed en stor innovation, og er udformet så det passer til 40 mm. bånd, som er det hyppigst anvendte i håndværkerbranchen.

   

   

  IMG_1314

  ETA-mærket

  Udover at være en værktøjsfri og innovativ løsning, så har Forta Click også fået ETA-mærke sammen med Paslode vindgitterbånd og fastgørelse. Vindgitterbåndet og beslaget er desuden specielt udviklet sammen for at give den mest optimale løsning. Resultatet er noget, Amalie Eriksen er stolt over.

   

  - Konstruktionen af formatet på Forta Click har været meget vigtigt for os, for vi ønskede, at produktet skulle få ETA-mærket. På den måde ved forbrugeren, hvad de får, når de køber vores nye produkt, siger hun.

   

  Paslode har desuden sikret sig patent på produktet.

   

  - Vi tror på, vi har skabt den hurtigste og mest innovative løsning til vindgitterbånd, nævner Amalie Eriksen.

   

  Forta Click består ind til videre af tre produkter: Tagsystem, Båndspænder og M12 Båndspænder til fundamentsforankring.

  Anbefalede artikler