<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">
articlebanner
01_Hero_1992x1220
Annonce

Nyt website med fokus på badeværelser til professionelle

 • Byggeriets udvikling
 • Virksomhedsnyt
 • 2023-09-13
 • Svedbergs hjælper arkitekter og byggefirmaer med at skabe badeværelser af høj kvalitet og har netop lanceret et nyt site for professionelle, hvor du kan finde inspiration til indretning af kommende projekter.


  Svedbergs er klar til at hjælpe med dit næste byggeprojekt – om det er lejligheder, huse eller hoteller. De har netop lanceret et nyt website kun til arkitekter og byggefirmaer. Her kan man finde hjælp til planlægning, inspiration og information til nye eller igangværende projekter: Bl.a. gratis tegneprogrammer, produktgarantier, Q&As og badeværelsesportal.

   

  På badeværelsesportalen kan man bl.a. finde information om produkterne, se produktegenskaber og andre salgsværktøjer, eksempelvis Badeværelsesbogen og prislisten, alt samlet på ét sted.

   

  Løsninger, der matcher både det store og det lille badeværelse

  At samarbejde med Svedbergs er trygt, fleksibelt og bæredygtigt. Badeværelsesmøblerne fås i flere stilarter, farver og materialer, der både matcher det store og det lille badeværelse. Hos Svedbergs lægger man vægt på, at badeværelsesinteriøret passer til resten af projektet.

  211018-_I7A5892  Læs også: El-installationsvirksomhed i front på byggestrøm


  At arbejde bæredygtigt!

  I Svedbergs har man arbejdet bæredygtig i nærmest hundrede år og ser det som en selvfølge at skabe bæredygtige produkter, der holder år efter år. Svedbergs bæredygtighedsstrategi går under navnet "Vores valg" og indeholder fem fokusområder med klart opstillede mål:

   

  • At reducere vores produkters miljøpåvirkning
  • At reducere udledningen af drivhusgasser
  • At udnytte ressourcer optimalt
  • At bruge træ fra bæredygtigt skovbrug
  • At være en ansvarlig virksomhed

   

  Basecamp Explorer Spitsbergen

  Svedbergs nye site er der masser af inspiration fra tidligere cases. Et eksempel er Basecamp Explorer Spitsbergen i Svalbard, der ligger så langt mod nord, man kan komme i det arktiske område. Hotellet arbejder med kontraster for at forbedre oplevelsen for deres gæster. Der er koldt, stort og kraftfuldt, men at komme ind til dem er varmt, trygt og luksuriøst med alle de faciliteter, gæsterne har brug for efter en dag fuld af udforskning.


  basecamp-hotel-longyearbyen-svalbard-ragnhild-utne-02-1920x1080

   

  16 forskellige badeværelser

  Løsningsorienteret var et nøgleord i dette projekt, hvor alle 16 badeværelser havde forskellige størrelser og planløsninger. Det var vigtigt, at badeværelsesindretningen passede til badeværelset og ikke omvendt. Derudover var det rent logistisk en udfordring at fragte 13 paller badeværelsesmøbler til verdens nordligste punkt. Ikke helt let, men Brita Knutsen Dahl, der har stået for indretning og udvælgelse af produkter i samarbejde med Svedbergs, beskriver samarbejdet således:

   

  - At have den sikkerhed som vi har fået fra vores leverandør, Svedbergs, har betydet rigtig meget for os. Det blev fantastisk, og jeg vil anbefale Svedbergs til andre i samme branche, Brita Knutsen Dahl, Basecamp Explorer.

   

  Anbefalede artikler