<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">
20180829-_DSC0564

Nyeste teknologier med kunstig intelligens på Danish Security Fair

 • Energi og Energioptimering
 • IT og ny teknologi
 • Sikring og Adgangskontrol
 • 2023-08-02
 • Når messehallerne i MESSE C i slutningen af august omdannes til Danmarks største sikkerhedsmesse, vil dette års Live Video Event have overskriften ”AI – Videoanalyse.”

  I hverdagen er de konkurrenter, men når de fem producenter Bosch, Dahua, Hikvision, i-PRO og Hanwha, der alle producerer sikkerheds- og overvågningsudstyr, går sammen på scenen til Live Video Event ved Danish Security Fair, er det ikke i fokus.

   

  Til gengæld stiller de skarp på at præsentere hver deres showcase – en demonstration, hvor de fremviser deres overvågningsudstyr og via en storskærm viser tilskuerne, hvad de kan.

   

  - Man kan ikke sammenligne de forskellige cases 1:1, for det er fem forskellige scenarier, som producenterne vil vise. Men alle fremlæggelserne vil tage udgangspunkt i årets tema, forklarer Jan Julin, der arbejder for Bosch og er idémageren bag Live Video Event.

   

  Årets tema

  Ved dette års Live Video Event vil overskriften være ”AI – Videoanalyse.” Derfor vil de fem producenter vise udstyr og teknologier, der relaterer sig til kunstig intelligens.

   

  Der er plads til at 150 gæster kan følge med på scenen, når hver producent får 5-6 minutter til at vise, hvad netop deres udstyr kan bruges til.

   

  - Formålet er at vise de nyeste teknologier for alle interesserede – og det gode er, at folk snakker om, hvad de har oplevet til Live Video Event flere år efter, de har set det, fortæller Jan Julin.

   

  Danish Security Fair foregår den 30. og 31. august og begge dage vil Live Video Event være et punkt på programmet – nøjagtigt som ved de tre foregående messer.  Jan Julin-2Jan Julin, der arbejder for Bosch og er idémageren bag Live Video Event.

     Fra pioner til professionel

  Selve eventet har udviklet sig og er blevet bedre i løbet af årene, og det er Jan Julin stolt af:

   

  - Det er gået fra at være et pionerprojekt til at være et professionelt setup. Det er mere organiseret, end det var til at begynde med, og det er mere åbent, hvad producenterne vil vise.

   

  Danish Security Fair er et samlingspunkt for sikringsbranchen, og der vil både være installatører, rådgivere og slutbrugere blandt messedeltagerne. Alle vil få noget ud af at se Live Video Event, ligegyldigt hvilken gruppe, man hører ind under.

   

  - Installatørerne og rådgiverne kan f.eks. bruge det til at fortælle deres kunder om teknologien – seeing is believing. De slutbrugere, der kommer og ser Live Video Event, får set med egne øjne, hvordan teknologien virker i virkeligheden, siger Jan Julin.

   

  Du kan hente billet til Danmarks største sikkerhedsmesse her

   

  Anbefalede artikler