<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">
articlebanner
lift-lissner

Nye miljøvenlige maskiner præsenteres på Dansk Liftmesse

 • Byggepladsen
 • Sikkerhed
 • Arbejdsmiljø
 • 2023-04-20
 • Dansk Liftmesse slår dørene op d. 11.-12. maj i Slagelse med et program spækket med klassikere og spritnye lifte og kraner. Alle stande er på forhånd udsolgt, og udover maskinnyhederne kan man også få løftet sin viden om sikkerhed.

  Ideen omkring en fælles liftmesse på dansk jord opstod allerede en del år tilbage og i liftbranchen har man længe talt om denne type initiativ, da behovet for en mere fokuseret messe har været efterspurgt længe. I udlandet findes der store liftmesser i bl.a. Holland, England og Tyskland, hvor også de danske liftfirmaer mødes og hvor kunderne kommer fra hele verden for at se det store udvalg.

  - Vi er glade for, at det nu er lykkedes at stable Dansk Liftmesse på benene og vi har set frem til at deltage på messen, da vi oplever, at de danske kunder efterspørger at se et bredt udvalg af forskellige lifte og minikraner på ét sted. På denne måde får de præsenteret en masse produktnyheder og kan indsamle mange gode input på kort tid. Med dette fælles initiativ har vi desuden mulighed for at tiltrække et langt større kundesegment, end vi kan på egen hånd og vi glæder os til at vise de seneste produktnyheder frem, udtaler Flemming Jakobsen fra Scantruck A/S i en pressemeddelelse. Scantruck A/S er blot en af mange udstillere, som vil præsentere deres udvalg på de to messedage i Slagelse.

   

  Lifte på el, diesel og batteri

  På messen vil de besøgende få rig mulighed for at møde nogle af liftbranchens førende forhandlere og producenter – både fra Danmark og udlandet. De forskellige liftfirmaer vil præsentere et bredt udvalg af bl.a. lastbil lifte, saxlifte, bomlifte, minikraner, spiderlifte og meget andet. Liftene vil være på el, diesel og batteri og der vil blive vist både spritnye maskiner og produktnyheder frem, samt brugte lifte og minikraner i høj kvalitet.

   

   

  Spændende produktnyheder

  Messegæsterne vil, som nogle af de første i Danmark, også få lejlighed til at se en række nyheder i form af spændende nyudviklede lifte. Flere af udstillerne vil nemlig medbringe deres seneste produktnyheder. Der er sket en rivende udvikling i branchen de seneste par år, hvor fokus bl.a. har været på at udvikle maskiner som imødekommer de større miljøkrav som følge af den grønne omstilling, samt specialdesignede lifte til specifikke formål.

   

  Tonny Harritz fra liftfirmaet Lissner ApS siger:

  - På messen glæder vi os til at præsentere gæsterne for hele to spændende produktnyheder. Som noget helt nyt kan vi nemlig tilbyde at bygge kundernes eksisterende dieseldrevne lifte om til at køre på Lithium batterier. Vi oplever en stigende efterspørgsel på mere miljøvenlige maskiner, hvilket vi bl.a. kan imødekomme med dette tiltag. Den anden nyhed er vores 23 meter bomlift, som har den fordel, at hvert hjul er nivellerbart helt op til 10 grader, hvilket gør den brugbar i selv de mest uvejsomme terræner.

   

  Udover de mange liftfirmaer der udstiller på messen, kan man også få en snak med forskellige leasingselskaber omkring de mange leasing- og finansieringsmuligheder, der kan tilbydes på maskinerne. Her vi man bl.a. kunne møde Spar Nord Leasing og Ikano Bank Leasing.

   

  Træning og sikkerhed for liftoperatører
  På messen vil der også være fokus på sikkerhed, da anvendelsen af lifte er den sikre og mest effektive måde at arbejde med forskellige opgaver på, hvis man skal i højden for at klare dem. Men det kræver samtidig, at man er trænet i at benytte liftene. Derfor vil der også være fokus på sikkerhed, liftkurser og -certifikater, da IPAF vil være til stede på messen med en stand, hvor man kan høre mere om bl.a. kurser til liftoperatører.

   

  - Vi glæder os til at få en snak med messegæsterne om de forskellige muligheder for træning af liftoperatører, så virksomhederne bliver opmærksomme på sikkerheden og den mest effektive brug af deres lifte og minikraner. Fra 2017 og frem er det bl.a. blevet et krav fra mange internationale entreprenører i Danmark, at liftoperatører har gennemgået træning hos den internationale IPAF organisation, som er specialiseret i sikkerhed og liftkurser, udtaler Kent Boström fra IPAF, som står klar på messestanden med teknisk rådgivning, info om kurser og gode råd om sikkerhed.  Fakta om Liftmessen
  Det er gratis at besøge Dansk Liftmesse. Find yderligere information og billetsalg.


  Dansk Liftmesse finder sted den 11. – 12. maj 2023 i Slagelse på ZBC Transport & Logistikskolens udendørs areal på Dalsvinget 18, 4200 Slagelse. Messen har åbent torsdag den 11. maj fra kl. 10.00 – 18.00 og fredag den 12. maj fra kl. 10.00 – 15.00.


  Anbefalede artikler