<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">
Martin Nielsen Nørsko og Dennis Christiansen_1960
Annonce

Nøglen flytter ind på mobilen og højner sikkerheden i boligforeninger og erhverv

 • Sikring og Adgangskontrol
 • IT og ny teknologi
 • 2023-06-14
 • DKTV Sikring udvider samarbejdet med iLOQ og øger sikkerheden hos kunderne over hele landet. Løsningen er en fremtidsorienteret teknologi, der sikrer fleksible og mobile adgangsløsninger, letter administrationen og højner trygheden for beboere og virksomheder.

  Verden bliver mere og mere digitaliseret, og det samme gælder dine nøgler. Nøgle- og låseadministration har gennem mange år været en tidskrævende og omkostningstung post hos administrationsselskaber, boligforeninger og erhverv. Samarbejdet mellem DKTV Sikring og iLOQ letter imidlertid hverdagen for brugere og administratorer i landets boligforeninger, erhverv og forsyningsselskaber, som kan se frem til digital adgangsstyring og virtuelle nøgler.

   

  - I samarbejde med iLOQ har vi tidligere kunnet tilbyde boligforeninger og erhvervskunder en kodet, elektronisk nøgle. Det nye er, at vi nu kan tilbyde en mobil adgangsløsning, der er meget mere fremtidssikret og fleksibel. Det betyder ganske enkelt, at beboere, ansatte og andre brugere kan få nøglen ind på mobilen, fortæller kommerciel direktør i DKTV, Martin Nielsen Nørskov.

   

   

  Enkel og effektiv administration

  Med den digitale løsning har administrator fuldt overblik over aktive nøgler. Løsningen gør det muligt at åbne, slette og spærre adgangen for brugere digitalt. Således er det også muligt at sikre rengøringspersonale, håndværkere, mv. adgang til udvalgte områder i afgrænsede tidsrum.

   

  - I boligforeninger såvel som kontorfællesskaber er der stor udskiftning, og med traditionelle låsesystemer er det svært at have overblik over, hvor mange der reelt set har adgang. Den digitale adgangsløsning giver administrator fuld kontrol over adgangsrettighederne, ligesom man undgår administration af nøgleskift samt løbende udskiftning af nøgler og låse, siger Dennis Christensen, Country Manager hos iLOQ.

   

  Med iLOQs digitale løsning kan administrator fjernåbne døre og sende adgang via mobilen, hvilket også letter logistikken for eksempelvis håndværkere.

   

  - Ofte kan der gå meget transporttid med at hente og aflevere nøgler. Her får håndværkeren adgang via mobiltelefonen, og når arbejdet er udført, kan administrator lukke for adgangen igen. Det kan optimere driften for begge parter, forklarer han.

   

  Mere tryghed for alle

  iLOQs digitale adgangssystem gør det nemt at holde styr på, hvem der har adgang og hvornår, ligesom nøglen efterlader et digitalt aftryk. Det giver en øget tryghed for både administrator og brugere, mener Martin Nielsen Nørskov.

   

  - Beboere i boligforeninger kan være trygge ved, at der ikke er andre, der kan have adgang til deres lejlighed. For ejendomsadministratorer ligger der en tryghed i, at de kan tracke nøglerne, såfremt det skulle blive nødvendigt, og i forsyningssektoren kan den digitale løsning endda medvirke til at sikre kritisk infrastruktur.

   

  En grøn og fremtidsorienteret adgangsløsning

  Med samarbejdet kan DKTV tilbyde en sikkerhedsløsning til kunder over hele landet, som både er smart og fremtidsorienteret, også når det gælder bæredygtighed, mener Martin Nielsen Nørskov.

   

  - I modsætning til andre elektroniske adgangssystemer er denne baseret på ’energy harvesting’, der høster energien fra dine omgivelser. Således anvendes der blot begrænset energi fra telefonens batteri, når nøglen aktiveres.

  Om DKTV

  DKTV rådgiver, installerer og servicerer alt inden for antenneanlæg, bolig- og fibernetværk, wifi løsninger, TV og AV samt overvågning, sikringsløsninger og senest ladeløsninger. Virksomhedens kunder består hovedsageligt af antenne- og boligforeninger, erhverv og offentlige kunder.

  DKTV er et selvstændigt aktieselskab i TDC Group og er lokalt repræsenteret på 8 kontorer fordelt rundt om i hele i landet. Virksomheden beskæftiger ca. 550 medarbejdere – heraf 290 teknikere.

   

  Om iLOQ

  iLOQ er brancheførende innovatører af patenteret energihøstende teknologi. Virksomhedens selvdrevne digitale låse og NFC-aktiverede mobile adgangsløsninger har revolutioneret låseindustrien ved at tilbyde elektronisk låsning uden batterier eller kabler.

     Anbefalede artikler