<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">
IMG_3679_20cmB

Dansk Kabel TV skifter navn til DKTV

 • Virksomhedsnyt
 • IT og ny teknologi
 • Sikring og Adgangskontrol
 • 2022-03-08
 • Dansk Kabel TV har med årene fået flere forretningsområder, og i dag leverer virksomheden meget mere end kabel tv. Det har Dansk Kabel TV nu taget konsekvensen af og skifter navn nu til DKTV.

  Det hele startede med levering af kabel tv til danskerne i slutningen af 1970’erne. I dag rådgiver, installerer og servicerer Dansk Kabel TV stort set alt, der kan kobles på et netværk.

  Det gælder både, når der skal leveres bredbånd til boligforeningen, installeres et nyt antennenetværk, opsætning af adgangskontrol, videoovervågning og nu også etablering af ladestandere. Med en så bred portefølje af services og ydelser er Dansk Kabel TV ikke et retvisende navn mere.

   

  - Sammen med vores medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere har vi i mere end 50 år været med til at præge og udvikle den digitale infrastruktur i hele Danmark. Men vores navn har i længere tid ikke favnet alle de ydelser og services, vi leverer til vores kunder. Vi har derfor valgt at skifte til et mere neutralt navn, så alle vores forretningsområder bliver dækket nu og i fremtiden, siger DKTV’s administrerende direktør Henrik Dudek.

  IMG_6031

  Nyt navn, men samme værdier

  Danskerne fik adgang til kabel tv i slutningen af 1960’erne, og dengang var det danske tv-udbud et lidt andet. Når fjernsynet tændte, var der kun én tv-kanal, men langsomt begyndte private pionerer at eksperimentere med at sætte egne antenner op i træer og på tage for at få adgang til udenlandske tv-kanaler.

  Mindre virksomheder med fællesantenneanlæg blev til, og flere af disse blev op gennem tiden fusioneret til det, som vi i dag kender som Dansk Kabel TV.

   

  Pionerånden og kulturen om; at man er stærkere sammen, lever fortsat i bedste velgående i virksomheden, og for Henrik Dudek er det vigtigt at understrege, at der kun er tale om et navneskift:

   

  - I en tid hvor de teknologiske muligheder bliver mere og mere komplekse, vil vi stadig være det faste holdepunkt for vores kunder og samarbejdspartnere over hele landet. Vi vil stadig være dem, der samler folk om stærkere løsninger i egne rækker, foreninger, erhvervslivet og inden for det offentlige. Vores motto ’stærkere sammen’ holder derfor fortsat. For vi er overbeviste om, at når flere går sammen, får alle mere, end de kunne alene.

   

  Om DKTV DKTV

  Rådgiver, installerer og servicerer alt inden for antenneanlæg, bolig- og fibernetværk, wifi løsninger, TV og AV samt overvågning, sikringsløsninger og senest ladeløsninger. Deres kunder består hovedsageligt af antenne- og boligforeninger, erhverv og offentlige kunder.

   

  DKTV er et selvstændigt aktieselskab i TDC Group og er lokalt repræsenteret på 8 kontorer fordelt rundt om i hele i landet. Virksomheden beskæftiger ca. 550 medarbejdere – heraf 290 teknikere.

  Anbefalede artikler