<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">
egesund macduff august 2016
Annonce

NH Towage er eftertragtet på havet

 • Anlæg
 • Veje og Infrastruktur
 • Danske Havne
 • 2020-10-31
 • Det går godt for NH Towage, som nu udvider flåden med et nyt skib. Succesen skyldes i høj grad en stabil forsyningssikkerhed, som virksomheden vægter højt, mener Niels Henriksen, ejer og adm. direktør.

  I al sin beskedenhed er NH Towage en betydelig brik i et stort puslespil, der handler om at samle og færdiggøre kæmpemæssige konstruktion, hvor delene ofte finder sammen fra flere forskellige lande.

  Det lille rederi har sin base i Svendborg, men må forstås som en global virksomhed, der transporterer varer på havet på tværs af kontinenter med samarbejder verden over for som Niels Henriksen, ejer og adm. direktør i NH Towage siger: På havet samarbejder alle.

   

  20150312_090848
  sb5018 bladt szczecin
   
   

  For nuværende er størstedelen af NH Towage’s opgaver pramtransport, som ellers har haft en lille nedgang i nogle år, hvor heavy lift projekterne har fyldt mere.
  De samarbejder bl.a. med Blue Water Shipping i Esbjerg, BMS, MT Højgaard. Zoomer vi længere ind på pramtransporten hos rederiet, er hovedparten vindmøller og skrog, fortæller Niels Henriksen:

   

  - Vi har en stor del af vindmølletransporten fra Danmark, som i den kommende periode skal transportere vindmølledele fra Østersøen til bl.a. Finland. På langttursslæb har vi halvfabrikeret skrog fra fx Tyrkiet og Polen, der sejles til både danske og norske værfter, hvor de bygges færdigt. Vi har lige leveret et slæb til Island samt afsluttet et slæb fra Norge til Tyrkiet, som kommer ind under det vi kalder en rundrejse, fortæller han.

   

  Stabilitet og levering til tiden

  Med 40 på bagen er NH Towage en erfaren og stabil virksomhed, som sejler havene rundt med global transport. En opgave, som løses ansvarsfuldt og med respekt for kunden.

   

  - Vi er ikke en virksomhed, der udvikler sig hele tiden. I stedet bruger vi megen energi på et højt serviceniveau og især på vores leveringstid, som vi har en 100% forsyningssikkerhed på. Det er vigtigt for os at give kunden det, de har betalt for, siger Niels Henriksen og tilføjer:

   

  - Derudover er forsyningssikkerheden helt afgørende i vores branche, hvor der vil være kunder der venter på vores levering, før de kan gå videre med deres arbejde.
  God vind

  Over sommeren har der været mange opgaver, og NH Towage har måttet leje tre slæbebåde ind eksternt for at imødekomme efterspørgslen. Den øgede efterspørgsel har ført til, at rederiet til efteråret tilføjer et skib mere til egen flåde.

  20170928_111115  - Det er kun sundt og positivt at have så travlt. Det betyder, at vi gør det godt, og at det er resultatet på det arbejde, vi lægger i vores måde at drive virksomhed. Derudover er vores styrke også, at vi har gode kollegaer og et godt netværk, som er vigtigt i vores branche, afslutter Niels Henriksen.

   

  NH Towage A/S

  NH Towage A/S blev grundlagt i 1977 i Svendborg og betegnes som et rederi.

   

  Udover at være del af en større forsyningskæde ved pramtransport har rederiet en række andre services bestående af bugsering, anlægsprojekter på havne, heavy lift og bjærgning.
  Især langtursslæb og anlægsprojekter ifm. havnebyggeri, broer, tunneller er deres speciale.

   

  Rederiets flåde består af fem slæbebåde, to pramme og et besætningsfartøj. De sejler med danske søfolk, og alle skibe bærer dansk flag.

   

  Anbefalede artikler