<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">
Artikelfoto 1

Maskinimportør Zeppelin har sendt tre Cat til maskinføreruddannelse

 • Byggeriets udvikling
 • Uddannelse og Rekruttering
 • 2024-03-25
 • Zeppelin Danmark A/S er indgået et samarbejde med erhvervsskolen Mercantec Ulfborg Kjærgaard om at levere Cat gravemaskiner til maskinføreruddannelsev. De tre første blev kørt til skolen lige inden påske og er klar til eleverne.

  Artikelfoto 2


  Der var godt med snurrende motorer og duften af nyt materiel i hallen, da Mercantec og Zeppelin fredag d. 22. marts fejrede et nyt samarbejde om levering af maskiner til erhvervsskolens maskinføreruddannelse. Zeppelin havde tidligere på dagen afleveret de første tre af i alt seks nye maskiner, der nu får fast adresse på Mercantec Ulfborg Kjærgaard til brug i uddannelsen til maskinfører.

  På Mercantec er man meget stolt over den opbakning, Zeppelin giver skolens maskinføreruddannelse gennem det nye samarbejde, fortæller centerleder Christine Thorhauge i en pressemeddelelse:

  - Vi glæder os til f.eks. at bruge teknologien vedrørende sikkerhed og brændstofforbrug direkte i undervisningen, siger hun og tilføjer:

  - Det gør det muligt for os også på den længere bane at tilbyde en fremtidssikret brancheuddannelse med fokus på bæredygtighed. En uddannelse, hvor eleverne undervejs får et indblik i og diskuterer de data, der opsamles, imens de selv bruger maskinerne. Det kan fx være data om køremønstre, brændstofforbrug og antal minutter i tomgang.

   

  Maskinførere får grundig oplæring i ny teknologi

  Salgsdirektør Michael Bahn Jørgensen, Zeppelin Danmark A/S, glæder sig også over samarbejdet med Mercantec.

  - Vi ser det som en mulighed for at vise vores maskiner frem til kursister og elever, så de bliver bedre klædt på til at køre maskinerne mere forsvarligt, sikkert og effektivt. Sikkerhed og førerkomfort er et stort og vigtigt tema, som Cat har konstant fokus på, sådan at maskinførerens arbejdsmiljø løbende bliver forbedret. Her spiller også de mange smarte teknologier en vigtig rolle. Dem bliver der flere og flere af i vores maskiner og for at kunne bruge dem bedst muligt, er det igen vigtigt med en grundig oplæring og introduktion, siger han.

  Artikelfoto 3


  Tre maskiner fra Zeppelin Danmark A/S

  Cat 301.8 gravemaskine

  Cat 301.8 minigravemaskinen giver maksimal kraft og ydeevne i et kompakt format. Zeppelins mest populære minigravemaskinen i to tons-klassen. Løser opgaver inden for kloakering samt lednings- og kabelarbejde. Vippebar kabine. Joystick styring. Cruise control.

  Motorydelse: 21 hk

  Vægt: 1.975 kg

   

  Cat 306 gravemaskine

  Cat 306 minigravemaskinen giver maksimal kraft og ydeevne i et miniformat til arbejde i en række forskellige applikationer. Med joystick styring og cruisekontrol. Passer godt til steder, hvor pladsen er trang.

  Motorydelse: 56 hk

  Vægt: 6.765 kg

   

  Cat 323 gravemaskine

  Cat 323 kombinerer hastighed, effektivitet og kraft. Fabriksstandard-teknologi øger førerens effektivitet med op til 45 %. Maskinen har desuden fået nyt førerhus, længere vedligeholdelsesintervaller og lavere brændstofforbrug, hvilket reducerer vedligeholdelsesomkostningerne med op til 15 % og brændstofforbruget med op til 20 %.


  Motorydelse: 174 hk

  Vægt: 25.300 kg   

  Anbefalede artikler