<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">
Jesper Salskov

Jesper Salskov er ny adm. direktør for PERI i Danmark og Sverige. Foto: PERI Danmark

Jesper Salskov bliver ny direktør hos PERI Danmark

 • Byggeriets udvikling
 • Byggepladsen
 • Virksomhedsnyt
 • Kraner, lifte og arbejdsplatforme
 • Sikkerhed
 • 2024-06-17
 • | Af Redaktionen

  PERI har ansat Jesper Salskov til at stå i spidsen for PERI Danmark og Sverige. Her er han i gang med at lære virksomheden at kende, hvor fokus ligger på kundernes sikkerhed og effektivitet.

  Jesper Salskov tiltrådte i juni som ny adm. direktør hos PERI Danmark, der er en førende leverandør af forskallings- og stilladsløsninger til byggeriet. Med 17 års toperfaring fra Velux og ledende stillinger hos AkzoNobel og Geveko Markings, bringer Jesper Salskov en stærk brancheerfaring med sig til PERI.

  PERI Danmark er en del af den tyske PERI-koncern, som har 55 års historie bag sig. Den danske afdeling fejrede for nylig sit 30-års jubilæum og har set kontinuerlig vækst over de senere år.

   

  Tager det skridt for skridt

  Jesper Salskov beskriver sig selv som en "hands-on" leder og han glæder sig til at møde PERI’s kunder og lære medarbejdere at kende. Han vil dog først og fremmest fokusere på at forstå virksomheden grundigt.

  - Det er jo en overordentlig velfungerende organisation, der har et godt ry i markedet og hos kunderne, så der er ikke brug for hurtige beslutninger og retningsskift. Derfor vil jeg gerne starte med at stikke en finger i jorden, drage mine egne erfaringer og lære kulturen og medarbejderne godt at kende, inden jeg gør mig tanker om, hvad strategien skal være. Jeg mener generelt, at langsigtede mål bedst opnås ved at tage dem skridt for skridt, fortæller Jesper Salskov i en pressemeddelelse.

   

  Sikkerheden er altafgørende

  PERI’s mission om at gøre byggeriet sikkert og hurtigere står forrest for den nye administrerede direktør, og Jesper Salskov understreger, at alle løsninger skal bidrage til kundernes effektivitet gennem plads- og tidsbesparelser.

  - Alle vores løsninger skal bidrage til at sikre vores kunders effektivitet i form af f.eks. pladsbesparelse eller tidsbesparelse. I mange tilfælde kræver det den rådgivning og de differentierede løsninger særligt tilpasset de enkelte projekters krav, som vi er kendt for, siger Jesper Salskov og tilføjer

  - Et parameter som sikkerhed er også altafgørende for os. Vi vil hellere sige nej til en opgave end at gå på kompromis med sikkerheden. Når det eksempelvis kommer til vores stilladsløsninger, må og skal vi garantere, at stilladserne er stabile og sikre under alle vejrforhold.

   

  Vinterbader i fritiden

  PERIs nye administrerende direktør har rødder i Sønderjylland, men i dag bor 53-årige Jesper Salskov i Hørsholm med sin kone og deres to døtre på 19 og 23. Når han ikke er på arbejde, nyder han at løbe og vinterbade.

  Anbefalede artikler