<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">
article_image

IVECO Daily nummer 1 i Danmark

  • 2021-11-11

Iveco Danmark fortsætter med sin store succes i Daily-segmentet. I oktober 2021 var den således det erhvervskøretøj med flest registreringer (3,5-7,49 tons) og med en imponerende markedsandel på 22,9 %.

- Jeg er meget stolt over, at Iveco Danmark kan levere et så fantastisk resultat. En stor tak også til vores forhandlere, værksteder og salgsrepræsentanter, som har ydet et stort bidrag til succesen, siger Lars Kragh, Country Sales Manager for IVECO Daily i Danmark.

- Fra en position som nummer tre i Danmark er vi i de seneste måneder gået frem i markedsandel. I september var IVECO nummer 2 med 20,9%, og i oktober gik IVECO til tops med 22,9%, siger Lars Kragh.

Lars Kragh beskriver årsagen til denne succes således:

- Hos Iveco har vi det bredeste modelprogram, fra 3,5 - 7,2 tons, og det tiltrækker vores kunder, at vi kan tilbyde dem så bredt et udvalg, uanset om de vælger diesel, HVO eller gas som brændstof. Derudover har vi vores Van Forza+ og Chassis box/lift Fast Lane+ koncept, som også er en stor succes. Det gør det nemt for kunderne at købe, de kan forvente en hurtig levering, og de får et veludstyret erhvervskøretøj, der kan krydres med en bomstærk 3,0 L motor med op til 210 hk.Og 2022 bliver endnu mere spændende, da IVECO har lanceret en ny Daily-model med et nyt design, som er endnu bedre for kunden takket være nye komfortable sæder, der former sig efter kroppens bygning, præcis som NASA's skumteknologi. 

Sidst men ikke mindst har vi introduceret AMAZON ALEXA, en ny unik tjeneste, der gør det muligt for føreren at kommunikere med sit køretøj og andre førere.