<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">
Messe2022

I år bliver Nordjysk Beslags Håndværker- og industrimesse endnu større

 • Byggepladsen
 • Værktøj
 • 2022-08-09

 • Når Nordjysk Beslags årlige Håndværker- og Industrimesse løber af stablen 19. og 20. august 2022 bliver det med kvalitetsprodukter fra mere end 35 leverandører og endnu flere produktdemoer af bl.a. hånd- og batteriværktøj.

  Når Nordjysk Beslag og Værktøj A/S i Aalborg slår dørene op for årets Håndværker- og Industrimesse bliver det med mere end 40 stande med gode tilbud til håndværkere, industri og kvalitetsbevidste gør det selv-folk. På messen er der rig mulighed for at blive opdateret om det nyeste batteriværktøj, de nyeste befæstigelsesmaterialer og -metoder, samt et stort udvalg af arbejdstøj og -sko, sikkerhedsudstyr og meget, meget mere.

   

  - Rammerne for messen i år bliver større end nogensinde. Efter succesen sidste år har vi fået mere plads, flere stande og et meget større udvalg. I år vil kunderne se flere produktdemoer fra vores trofaste leverandører af håndværktøj, sprays og lim, sikkerhedsudstyr og selvfølgelig både tungt og let batteriværktøj.

  Der vil som altid være flotte præmier til heldige vindere af de mange konkurrencer i løbet af både fredag og lørdag, og med over 40 stande fordelt på 2500 kvm vil der være rig mulighed for at få den helt rigtige vare til den helt rigtige pris. Mange af vores leverandører benytter i øvrigt lejligheden til at fremvise deres nyeste produkter og opfindelser, så vores gæster kan blive opdateret på den seneste udvikling i lige netop deres branche, fortæller direktør og medejer Finn Leleur Thomsen.

   

   

  Flere produktdemoer

  I forhold til sidste år vil der være større mulighed for at se produkterne i aktion, hvor flere leverandører vil demonstrere deres produkter for interesserede købere. Det vil være muligt at se produktdemonstrationer af f.eks. sprays og lim, både tungt og let batteri- og elværktøj, sikkerhedsudstyr og håndværktøj.

   

  - En af nyhederne i år er, at Hultafors kommer med deres store trailer, som indeholder hele deres sortiment af håndværktøj, hvor man kan finde alverdens økser, hammere, måleudstyr, koben, save og meget mere – noget der måske er særligt interessant for private og gør det selv-folk. Samtidigt kan vores gæster se frem til hele 6 stande fra Milwaukee, som kommer med hele sortimentet, der er tilgængeligt i Danmark. Det vil sige, Power Tools, tilbehør, opbevaringssystemer, havemaskiner, MX-Fuel industrimaskiner – kort sagt alt i Milwaukee, fortæller salgsdirektør og medejer, Allan Junge Madsen.

   

  Messen åbner dørene for både håndværkere og private fredag d. 19. august fra 9-16 og lørdag 9.30-12.00.

   

  Hvor og hvornår:


  19. og 20. august 2022.

  Fredag kl. 9-16, lørdag 9.30-12.00.

   

  Hos Nordjysk Beslag og Værktøj A/S, Gugvej 136 i Aalborg SØ.

  Anbefalede artikler